Aktywne Wpisy
pieknylowca +172
wszystkieNazwyZajete +104
Wystarczy 5 minut rozmowy z osobą którą zarabia najniższą krajową żeby dowiedzieć się dlaczego właśnie tyle zarabia, żeby sobie nie słodzić (zarabiam lekko ponad średnią krajową) wystarczy 5 minut konwersacji z moi sąsiadem który zarabia prawie dwa razy tyle co ja, abym zobaczył że jest na wyższym poziomie intelektualnym,przedsiębiorczym i ekonomicznym niż ja, w skrócie :prezentuje wyższy poziom rozwoju niż moja osoba. Im jestem starszy tym bardziej widzę że świat jest sprawiedliwy,
Na początku proszę o zajrzenie i wykopanie znaleziska i już tłumaczę, o co chodzi:
Poradnik "Jak Zorganizować Podróż"
W październiku 2018 roku opublikowałem tutaj darmowy eBook o tanich lotach, który przyjął się bardzo dobrze - prawie 3000 z Was wykopało znalezisko, a kilkadziesiąt tysięcy użytkowników postanowiło pobrać udostępnionego PDF-a.
Wiadomości, które od Was dostałem, były dla mnie motywacją do dalszej pracy - i dziś, ponad pół roku później, premierę ma moja książka - poradnik pt. "Jak Zorganizować Podróż" ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Poświęciłem na nią kilka miesięcy, w tym ostatnie tygodnie były dość intensywne. W znalezisku i w sklepie znajdziecie wszystkie informacje, jak i spis treści.
Wydałem książkę całkiem samodzielnie, dlatego wersja papierowa jest dostępna jedynie w przedsprzedaży - wysyłka nastąpi w okolicy 10 czerwca. EBook dostępny jest od razu, jest też dodawany gratis do wersji papierowej, jeśli zdecydujesz się taką kupić. Wersja elektroniczna dostępna jest w formacie PDF, MOBI oraz EPUB.
Spis treści
Link do sklepu - eBook
Link do sklepu - wersja papierowa
Dzięki za wsparcie i wszystkie dobre słowa, jakie dostałem na Mirko :)
#zwtravel #podroze #ksiazki