Aktywne Wpisy
Kopyto96 +90
Kto pamięta rządy PO i zwłaszcza lata 2013-2015, ten nigdy by na ten twór nie głosował. Ludzie mieli serdecznie dość plucia na własny kraj, dzielenia ludzi na "elity" i "plebs", zakłamywania historii i SBckich służb na państwowych stołkach. W tamtych latach był wręcz wielki bum na patriotyzm, który był po prostu skutkiem ubocznym tych rządów.
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem

Ytarka +39
Ogłoszenie z pełnym, czytelnym opisem, wyraźne zdjęcia całego zestawu - z bliska, z daleka, z kotem i bez. Myślałam że to wystarczy, że tak się robi.
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na

@Przegrywek123: i dlatego pisze żeby polscy lekarze pisali taki test po ukrainsku po kilku miesiącach nauki?
@pieknylowca: no tak, bo w takiej sytuacji oni są, to prosty eksperyment myślowy, w celu większego wyobrażenia sobie o co jej chodzi.
Przecież ona nie pisze, że zły i za trudny. Ona wskazuje błędy metodologiczne, jeśli ktoś ekstrapoluje po tym teście, samą ich wiedzę medyczną ("świadczy o beznadziejności edukacji w Ukrainie") - wskazując, na aspekt językowy.
A jedyne co ci wychodzi, to zrobienie z siebie debila ¯\(ツ)/¯
Aktualnie na zabieg/operację łatwiej i szybciej jechać na Ukrainę, która jest pogrążona w wojnie, niż czekać w Polsce na termin, który Ci zapiszą na za rok. Prawdziwa historia.
@DeoLawson: no i widzisz, tez bys nie zdal. Bo chodzilo o przyklad jakie by bylo pytanie dla polskiego doktora, ktory wyjechalby kilka miesiecy temu na Ukraine i probowal zdac tam egzamin ;)
@Ranger: chłopie, gdybyś z nimi pracował to byś im psa nie dał pod opiekę
@historiofil: widocznie wcale jej ten polski tak dobrze nie idzie skoro nie napisała tego zrozumiale
@DeoLawson: sorry. Ale takie są też testy dla polskich lekarzy więc nie rozumiem jej oburzenia
@Krisskow: to niech ona nauczy się pisać poprawnie po polsku bo napisała to kompletnie niezrozumiale