Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +541
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
lifapek +155
Kumpel ma 3 dzieci z poprzedniego małżeństwa. Jest w związku od dobrych kilku lat z laską która z poprzedniego małżeństwa ma 1 dziecko. Ona jest urzędniczka publiczną. On ma firmę i dodatkowa robotę która jest również jego pasją. Mieszkają w jego domu jednorodzinnym tuż pod miastem. Chłop zarabia kilka razy więcej niż ona.
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z

"ale we Francji nie ma źle (poza Paryżem). "
"A czy ja gdzieś tak napisałem? "
"Albo wszedłeś w jakieś szemrane dzielnicy, pobili Cię i teraz szerzysz herezję, że wszędzie niebezpiecznie na zachodzie albo jesteś zacofanym polaczkiem, " gdzie ja napisałem, że wszędzie niebezpiecznie?
@erni13: A gdzie ja tak napisałem, że tak wygląda cały zachód? Ja sie go po prostu zapytałem?
Jest paru tutaj z Paryża, niech oni coś napiszą
@PiotrFr: możesz wołać pierwsze x osób które dasz radę, i zdaje się był kiedyś jakiś skrypt wołający ale to trzeba pytać na #wykop #programowanie bo szkoda żeby wpisy gdzieś ginęły bez plusów
@Ketonol751 @hayawari @MaciejPN @foneswein @Rabe @ananasowyFiflak @mirabelka2137 @Loki89 @MajestatycznyKucyk1711 @panczekolady @GoDsMACk @luteklutek @SzitpostForReal @Majorooo @BialyRosjanin @Libertarian90 @aphroman0 @cyberpunkowy_neuromantyk @klocencjusz @Izarip @t0masho @JulianCarax @Kacpa100 @fanatyk-teoretyk @vieniu @supermano @Gavilar @Grzech0 @