"Ceny poszybują". Branża mięsna nie chce podatku tłuszczowego

Przedstawiciele branży mięsnej krytycznie oceniają pomysł wprowadzenia podatku tłuszczowego. "Zamiast realnej walki o lepszą jakość żywienia dostajemy kolejny mechanizm drenowania kieszeni" - ocenił Tomasz Parzybut, prezes Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP.
z- 393
- #
- #
- #
- #
- #
- #






![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,w220h142.jpg)










- gość wrzuca post, że ma glejaka, a co drugi komentarz to albo pytanie czy się szczepił na covid albo żeby spróbował jakiegoś magicznego grzyba, lub porady że koniecznie musi przejść na keto i odstawić całkowicie cukier
coraz mniej mam ochotę na korzystanie z internetu, męczy mnie już po prostu czytanie tej wszechobecnej głupoty, jeszcze 10 lat temu tyle tego nie było. Najgorsze
@RenoJackson: A mógłbyś wskazać inną? Która nie zawiera tych postulatów.