W nawiązaniu do tego wpisu - https://www.wykop.pl/wpis/46896895/taki-temat-sprzedalem-w-zeszlym-roku-auto-uzywane-/ Wołam plusujących, ale nie mam żadnych newsów oprócz tego, że w zeszły czwartek wysłałem odpowiedź (polecony priorytet). Na adres kancelarii z której dostałem pismo. Sprawdziłem status na stronie poczty i wychodzi na to, że listonosz zostawił awizo i tak sobie leży od zeszłego piątku. Nie wiem czy to coś zmienia w mojej sytuacji, ale jak gość nie odbiera listów to ja go do tego raczej nie zmuszę.
Anony, wyszedłem z #zadupie i po przeprowadzce do #poznan wróciłem na #tinder i czy ja, #!$%@?, mam aż tak niewyjściowy ryj? W #poznan mieszkam od jakichś 2 tygodni, tyle samo czasu na #tinder i w tym czasie może z 2 matche, z czego żadna #p0lka nie odpisała xD
Wołam plusujących, ale nie mam żadnych newsów oprócz tego, że w zeszły czwartek wysłałem odpowiedź (polecony priorytet). Na adres kancelarii z której dostałem pismo. Sprawdziłem status na stronie poczty i wychodzi na to, że listonosz zostawił awizo i tak sobie leży od zeszłego piątku. Nie wiem czy to coś zmienia w mojej sytuacji, ale jak gość nie odbiera listów to ja go do tego raczej nie zmuszę.
@saczuser:, @wezsepigulke:, @kupczyk:, @plonaca_topola:, @pablopwj:, @Grzechu10g:, @Zielczan:, @Lucas399:, @Jin:, @Trombe:, @bartosz-bartosz:, @Bielecki:, @aksal89:, @Eternal_Hunter:, @Doxter:, @bazant_rolnictwa:, @vikop_ru:, @OO___oo___OO:, @GuRu109:, @DawidoVader25:, @Pietal:, @bogush:, @Taynil:, @cameltoe:, @Schneider91:, @azotekgalu:, @bekart:, @Krakuski:, @Awizer:, @coma24:, @hctkko:, @Looper0vski:, @kemek:, @rozowo-niebieski_pasek:, @ziuaxa:, @Supa_skillz_boy:, @michau507:, @dzek:, @stolpin:, @matka_boska_w_klapie:, @nagros9:, @PienieznyWieprzZMlotemBojowym:, @DonKapiszko:, @komentarze:, @czarlipe:, @Antyk45:, @Ruda_Maruda123:, @pawel_je:, @ImperialDoge:, @slabyslabek:, @mirek_bez_pomyslu:, @michalw1987:, @Elementary:, @Rodzer:, @a6riz:, @asffaf:, @Dziki_Bigos:, @gazowany_smalec:, @Bluek:, @Mir0:, @fakt22:, @Klim4s:, @kisuarf:, @cypisek84:, @ratelier:, @wacetob:, @SawyerFTW:, @MarkosGalkos:, @pantich:, @apee:, @Grzegorz81:, @Janusz_Rekina:, @koza_z_nosa:, @darkob:, @Maestro_PM:, @Rilv:, @Gaj0s:, @dr3vil:, @Analfighter:, @coo84:, @niezwykleinteligientny:, @Majster90:, @TheOutskirs:, @pigwejq:, @Grancix:, @mannoroth:, @woleratler:, @AnimowanyAlkoholik:, @aligejtor:, @Kaczka-dziwaczka:, @latko:, @doc1:, @xaro:, @eterniter67:, @xWhyDuck:, @Roxelll:, @Midiller:, @Sebotronix:, @tler:, @pottymouth:, @Sqbfd:, @Kasztanowy_Zel:, @GrochowskiAlladyn:, @MirekCordi:, @SamChilders:, @Hekken:, @flugaarugakakaraka:, @Ydrk:, @Xpawel93X:, @Niggalke:, @BotGirl:, @Meos:, @Majsterzyna:, @kroje_warzywa_ziemniakiem:, @tygryske:, @raper_z_arabii:, @Furki:, @czarnanoc:, @Dywanix:, @Zendenn:, @tourer:, @LynxOV:, @BoskyZenon:, @InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII:, @szczypek45:, @Czujny93:, @MrArdzi:, @Felerowski:, @PalaczTHC:, @azn3:, @arbok:, @Lorddombtheborkonarski:, @Howtocall:, @Kubul:, @grskii:, @SweterWPaski:, @Mapylus:, @nopetoday:, @magicmike:, @chianski:, @pantasmagoria:, @SirSith:, @wilczycaa:, @dwamonk:, @majorozmach:, @Qarandasz:, @RatownikMagiczny:, @Uukassiuq:, @Peyer:, @fulso:, @Dave36PL:, @yokusuki:, @luka52:, @Ritycho:, @Xtreme2007:, @Iwan94:, @masieg:, @rozowa_swinka:, @Watykanski_Watazka:, @Baakedr:, @Krzychh:, @namtab__:, @Paparappa:, @mechanior:, @C8H18:, @7daysagain:, @Samzach:, @Marcinox:, @JuanPabloFernandezFCBJanuszSergioSz:, @Deromoniz:, @Zetwoo:, @GuiiHz:, @zooshi:, @siwuchaa:, @nastaremilion:, @jatutylkopacze:, @zarrock12:, @Khraell:, @januszdoe:, @Przemosz:, @L7XIII:, @Matison:, @Mateusz2512:, @adam163264:, @Crizz:, @LewaRenkaBoga:, @lesny-demon:, @toczkens:, @Bujak98:, @kaziu1804:, @mwss:, @wisadr:, @pr0rebel:, @DryfWiatrowZachodnich:, @Queltas:, @Szparag:, @Roschach:, @JESZON:, @login___zajety:, @skowron-line:, @Tome12:, @Lonelej:, @telesiak:, @Need:, @JKej:, @dein_Mitmensch:, @gwiezdnycyrk:, @dxznly:, @vladimirq:, @napoleon17:, @sbcs:, @Deleter29:, @R3C0RD1NG:, @luckyu:, @traw:, @cyziek:, @superbulwo:, @kanapka_ze_smalczykiem:, @senseiharanaoko:, @zdechly_jez:, @Matlaw:, @Logeko:, @macjan_666:, @MZ23:, @oxygen_16:, @Mucholep:, @walczenyKon:, @Nagod:, @rozzen:, @szasznik:, @Pan_Kielonek:, @Vantablack:, @bajkowy:, @PokerFace23:, @szarlottaa:, @tyrman:, @Blumenik:, @piowit:, @SanteSimon:, @jabadabadupka:, @Panbiedeusz:, @sloma212:, @FHA96:, @posrednik_nieruchomosci:, @m_a_k_i:, @spongegar99:, @karamazov:, @ama_tor:, @czlowiekmajor:, @pasio_13:, @Meteor100:, @Hubra:, @patwoj:, @KeYzO:, @Biala_Czekolada:, @ownD:, @Walol:, @shitty_support:, @RusekakaTuras:, @jkangk:, @xmadesio:, @Zwykly_Czlowiek:, @sauler:, @Mnbvcxzp:, @fisek12345:, @zarowka12:, @bz333:, @Niewinnyk:, @goodOldSaracen:, @Johnny_Revolta:, @dwarfguard:, @ktjw:, @huudyy:, @Pawencjusz:, @stsgol:, @KyloRenN:, @onmyown:, @Dziki_Odyniec:, @Rynbou:, @HiddenKorean:, @Darek89:, @vicher62:, @klantik:, @zenoreT:, @shadow15814:, @mikenslin:, @Loob77:, @izamek:, @costam_costam:, @Tea:, @Prospero88:, @qwassnokia:, @johnnyblue159:, @rubesom:, @posky:, @TankDriver:, @NotReallyFunny:, @Globeue:, @elementyzaskoczenia:, @kubitobito:, @NiePanikuj:, @GaiusBaltar:, @d4wid:, @OneD:, @mozgogrdyczka:, @gmur:, @Czarny_szakal:, @EdekMoczygeba:, @Fr4ntic:, @Skalenn:, @Mirabelkaaa:, @LeonardoDaWincyj:, @maciik:, @Nirakka:, @navcrace:, @protokol_zniszczen:, @Radziey:, @Laikike1:, @314ek:, @Bumelante:, @MArcinnn96:, @gigibu:, @kwiateusz:, @Virgilio:, @Marczeslaw:, @Panciak:, @Promozet1:, @CryNetWorker:, @Furion:, @MrConradus:, @hvshv:, @pizmakcorleone:, @sked:, @Arokuku:, @Poolaq:, @plaster:, @DSS96:, @Arlakin:, @worki56:, @Kozak475:, @NiebieskaPlanetarnaReka:, @ku2yn:, @divved:, @Westfield:, @Gacek93:, @nosacz_ninja:, @SwiatowyZawiasMieszkaniowy:, @mariusz5891:, @spere:, @Kotlet-Schabowy:, @UowcaTroli:, @mintay:, @Dzokatazullo:, @maimazy:, @michal1326:, @CKNorek:, @Quisto:, @Mi3t0:, @znor1006:, @Kolczaneiro:, @Crisu:, @Kostropaty:, @raeurel:, @Dun3:, @Bambamdilla:, @Bulva:, @FrasierCrane:, @JestemKrzysio:, @kazd:, @Digital_Boy:, @Enignum:, @Chrystus:, @JagniecymFuterkiemWalekPokryty:, @meloon:, @q4rien:, @Arekt:, @reakwon:, @vito_corleone:, @pod_kop:, @SzeregowyKieliszkowy:, @SzemranyInkub:, @Kojbosz:, @KingOfTheWiadro:, @mistrzu02:, @Gregor:, @beerkoff:, @Witaminae:, @CygaNwWannie:, @eyaf:, @Denzelo:, @agramal:, @notdot:, @WieslawPaleta:, @senkju:, @traged1a:, @macivs1:, @czarnykotx:, @Ewentez:, @malinowydzem:, @cichy_pozorant:, @niekibicujepilkarzom:, @DamianovskyMyszcz:, @Stashqo:, @Curado:, @Koper643:, @razmus:, @Kulalis:, @KajakOdTyluToKajak:, @luki478:, @GlenPL:, @nnnn19:, @toof1k:, @Viarus213:, @Sebql:, @bohdankrulik:, @hakwwy:, @Spofity:, @DBR9:, @Kindler:, @Grenek:, @303squadron:, @ZaklinaczPomaranczy:, @Shigan:, @Konstantynopolitanczykowianeczek:, @NiepamietamHasla:, @Azai:, @Mogard:, @ManamanaTuriruriru:, @vieda:, @dire:, @Polinik:, @D_M_:, @pomarancza_testovirona:, @TheAryX:, @Rst00:, @SET:, @morki123:, @KluskaZet:, @joki101:, @R4V377:, @Goffredo:, @kratekk:, @HPLC:, @Harmonia:, @walczyk1:, @JednookiTaboret:, @Bazyleuss:, @reddesk:, @reev:, @ironist:, @Jajuwa__:, @Aplasidon:, @mariuszzmariuszowa:, @gluszek:, @Vadzior:, @Ver0:, @AlezPanieMecenasie:, @Frizoluszek:, @Smolaczeg:, @bartke:, @loginna:, @acepiter:, @sto0osik:, @kacperpzn:, @MikeR:, @orany:, @DywergencjaRotacji:, @missionfallout:, @pitiriri:, @Filip92TS:, @bArrek:, @lsentoR:, @sponsi:, @piczu:, @3BitPower:, [$~3d