Aktywne Wpisy
SmutnoMi +2
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz

Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, jednak tym razem do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
• Daj plusika.
• W komentarzu odpowiedz na ważne pytanie: jak Twoim zdaniem rozwiązać problem zbyt wysokich cen mieszkań dla młodych Polaków?
Przy okazji krótkie info o ciekawej promocji: Santander Bank Polska rozdaje 600 zł łatwej premii + 200 zł bonusu, jeśli macie dziecko.
Chętnym proponujemy też zapisanie się do naszego newslettera. W ten sposób otrzymacie darmowy e-book, w którym znajdziecie 17 skutecznych metod na osiąganie dodatkowych dochodów. Będziecie otrzymywać także przeglądy najlepszych promocji bankowych z wysokimi premiami. Zapiszecie się tutaj.
Rozdajo trwa do najbliższego poniedziałku włącznie. Ogłoszenie zwycięzcy w dniu następnym ;)
___
Dołącz do grupy na FB
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji
#jakdorobicrozdaje #pieniadze #promocje #promocja #zarabianie #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #bonusy #premia #nieruchomosci
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz@DzorDzoneRRo, @Straizo, @verth, @kumkumczyta, @Sllayer59, @MJToshi, @ZeT_, @robertx, @tyberio, @DextError, @hejk4, @Trucicel, @pokabroche, @Mato, @Blizz4rd, @AleksWielki01, @Kubart, @RL1PH2
@etepetete, @truthseeker29,
Mam nadzieję że pomogłem. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)