Aktywne Wpisy

iquiet +19
Grzejniki aluminiowe to taki bubel, że szok.
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
źródło: image_picker_D6FF8D9F-FC65-4D1E-88F9-DFDA63751D30-5887-00000ED10FDCDE7D
Pobierz
revente +9

Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
2. Nie chodzi mi o jednorazowy strzał typu "patrz, dzisiaj zarobiłem milion, ale sumarycznie w ciągu 5 lat i tak jestem pod kreską"
3. Nie chodzi mi o kwoty typu 1000zł po 5 latach.
To tak jakbyś zadał pytanie - kto zarobił w kasynie?
Ja gdy miałem z 12 lat byłem w kafejcie internetowej i tam był automat do gier - w stylu jednoręki bandyta.
Włożyłem 20 zł i wyciągnąłem 50. 150% zysku
Mam też z 2k niezrealizowane zysku na ETH i mam jakieś 1k w wBTC na jakimś dziwnym chainie. Generalnie mam krypto warte te 3.5k, a włożyłem w to z 500zł.
No i zawodowo pracuję w krypto - nie wiem czy się liczy
Ja też nie wiem czy mogę powiedzieć, że zarobiłem (bo nie sprzedałem), ale zamiast kupić 3-4 lata temu nowe auto, wrzuciłem w krypto i teraz z
każdy kto wchodził przed 2021 i trzyma to raczej do przodu jest (ciężko sobie wyobrazić, że nie).
Na szybko licze to znam min 9 osób które mają/miały krypto, chyba 7 wchodziło przed 2021, 2 po 2021.
Wszystki są do przodu. Zwroty zaczynają się od okolo wkład x14 jak tak licze na szybko, reszta ma lepsze wyniki, najlepszy wynik to myślę, że ~ x100 albo lepiej, ciezko okreslic precyzyjnie
Ale jeszcze nie sprzedałem 😏