Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +92
Obejrzałem 20 dni w Mariupolu. Mocny film. Musiałem w paru miejscach pauzować od nadmiaru emocji. Jeszcze bardziej chcę wspierać Ukrainę i jeszcze bardziej nie cierpię Rosji. Powinni ten film obowiązkowo puszczać w liceach, zawodówkach, itd.
Mam nadzieję, że Ukraina odzyska Mariupol.
Ukraina nie może zostać wchłonięta przez Rosję. Minie x lat i Rosja pod kolejnym pretekstem, np. że wszyscy Słowianie to jedna rodzina, albo potem, że ,,prawdziwa Europa" powinna być z centrum
Mam nadzieję, że Ukraina odzyska Mariupol.
Ukraina nie może zostać wchłonięta przez Rosję. Minie x lat i Rosja pod kolejnym pretekstem, np. że wszyscy Słowianie to jedna rodzina, albo potem, że ,,prawdziwa Europa" powinna być z centrum
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wersja bez grafiki w komentarzu na FB tutaj
News dnia to
@merqn @zdjecie_z_wenszem @Sarpens @sayanek @thony @ixdude @maegalcarwen @tmzz @MrPerfetc @zetron @doser93 @d4rkvn @Darth_Gohan @arinkao @zielonkanawieki
@agencja_bebenstwa_warmianskiego @qaqa @Grubas @Ufomamut @donbrovsky @niby_korek @robert7454 @sqbi_ @mariuszk3 @Potega_cebuli @DosKapp4 @CZLOWIEK89 @Gustav88
@xxx_XXX_xxx @Ccore @trusru @elLimon @xenux @Urajah @agdybytak @kanarex @gwiezdny_surfer
@Jake_921 @TajemniczyStefanSenior @pokipoki @kakagonzalez @meister_chlepka @KalendarzowaZima @viruzzet @Meserole @s3b4 @cyconiusz
@Zblizeniowy @Nyssan @Rabusek @Felein @xanusek1 @Kaszkin @DonKapuczino @Farezowsky @mala_zolta_kaczuszka @Ukrainiec17
@DzorDzoneRRo @sebek2307 @Mayfield @Rave_77 @joanna_07 @WiewiurPL @Pablos96 @Miszka_Bru @thekrzychu @frow
@HelloFishy @Hertha @przewaga @Fallinghammer @Aquamen @qcob @biczek @animal_i_have_become @Mosiondz @MrPerfetc
@Karashiv @Vialo @Szitsu @LoginBezPomyslu @Plp_ @pocojak @MarioX @93michu93 @Lutniczek @D3-35
@Tanczacy_paralityk @Poemat @Tiberian @szumek @samot @Puzi @duzy240 @biczek @yawa @Bazooka
@Mexii @Sheba8555 @Kiciket @OldBull @vozhny @Tagnk @SStoumer @SimbuS @Wextor @Stulejman_Beznadziejny
@Vender @Irraser @Elmair @Dominerr @QUANTUM-DICK @omnitreks @kurazjajami @Hrabia_Heheszko @daniel9456 @skim
@Hrabia_Horeszko @andrzej8m @xionc @aprile @bonanza @UpszejmyAndrzej @poludnik @k0mar @MistrzPatelnii @100-TVarzyGrzybiarzy
@litigia @Kawus @TheDzemo @elvp @Tostownica @Ezi @sikejsikej @Arturq66 @Dzikakuna92 @EmpatycznyJakub
@grohol @nagazie @Bodah @PanDanda @nccfhnvcjjv @litosciwy @toxro @greenik @ksiadz_price @booogus
@niezly_softcore @rtg2000 @czympyrympym @pAntonIM @WD39 @Lumpus @michau92 @nikogo_nie_ma_w_domu @janwiec @ChrisRedfield
@Knox_ @CzarnyBursztyn @wcaleniepchamsiewmultikonto @fiodor86 @Heroina340 @wielkilen @Bagietka997 @matti040 @WPKS @Woo-Cash1900 @bastianek321 @tomzizek @Kerchak @syn_czlowieczy @zapomnialemhaslaznowu @Pan_Szeryf @capol2 @bratek91 @dorrita @WonszBonsz @machu41234 @Kamil__ @Amorfly
Niech poczekają na zimę i mrozy :-pp
Zaraz zerknę, musiałem gdzieś przegapić dodając
https://www.ikea.com/pl/pl/p/knorva-czapka-niebieski-50447338/
Bombowiec najważniejszy - USA coraz bliżej zmodernizowania arsenału i gotowości na gorące starcie z Chinami.