Przerobiłem ponad 30 sposób na zrobienie karkówki #sousvide
Po niemal trzech miesiącach testów mogę śmiało powiedzieć że efekt jest idealny. Karkówka jest super soczysta, krucha i mięciutka, beż żadnych żujących części. Lata świetlne lepsza niż przyrządzona jakąkolwiek inną metodą.
Akurat dzisiaj w wersji lekko azjatyckiej, smażona na kaczym smalcu, podana ze szpinakiem i tahini inspirowanym japońskim Goma Ae.
Dajcie trochę plusów to będę miał motywację żeby przerobić notatki na przepis i wrzucić.
Po niemal trzech miesiącach testów mogę śmiało powiedzieć że efekt jest idealny. Karkówka jest super soczysta, krucha i mięciutka, beż żadnych żujących części. Lata świetlne lepsza niż przyrządzona jakąkolwiek inną metodą.
Akurat dzisiaj w wersji lekko azjatyckiej, smażona na kaczym smalcu, podana ze szpinakiem i tahini inspirowanym japońskim Goma Ae.
Dajcie trochę plusów to będę miał motywację żeby przerobić notatki na przepis i wrzucić.
@Mirkosoft: Jeżeli ktoś chce być wołany do przepisu to niech też pluśnie tutaj.
- Borntobefit
- bigger
- ChceNadMorze
- Pas-ze-mna-owce
- konto usunięte
- +3888 innych
@Mirkosoft dawaj też przepis, człowieku
- mdesign
- blindmarten
- Kristofer93
- Axatem
- Heliumowy
- +119 innych





































ZŁOTO! xDD
#piwo #pijzwykopem #alkohol #heheszki