W nawiązaniu do mojego wpisu o #olx i wyplusowaniu wpisu w gorące razem ze znaleziskiem, czuję się w obowiązku zawołać wszystkich, którzy plusowali.
Sprawa się ruszyła! Dzisiaj jest 10.12 - ostateczny termin, w którym kupujący miał odpowiedzieć. Zapewne im, jak i mi tak samo nie odpisał i nie odbiera telefonu. Mimo to, mam info z OLX, że w ciągu 7 dni otrzymam REKOMPENSATĘ. Co to znaczy? Zakładam, że o zwrot tego co mi się należy, ale rekompensata brzmi jak coś jeszcze w ramach przeprosin.
Wiadomość z BOK:
"Dzień dobry,
dziękuję za Pana wiadomość.
Zweryfikowałam Pana sprawę i bardzo mi przykro w związku z zaistniałą anulacją paczki i zamknięciem sprawy w OLX.
Pana zgłoszenie zostało zamknięte przez pomyłkę, za co najmocniej Pana przepraszam. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, tym bardziej, że sprawa dotyczy tak istotnej kwestii jak wypłata pieniędzy za transakcje z Przesyłką OLX.
Sprawa Pańskiej paczki została zweryfikowana i w ciągu 7 dni roboczych otrzyma Pan rekompensatę.
Pracujemy nad tym, żeby w przyszłości nie dopuścić do tego typu sytuacji.
Oczywiście, w razie dodatkowych pytań o sprawę, proszę o kontakt.
Pozdrawiam.
Magda, Zespół OLX"
Sprawa była oczywista i na moją korzyść, ale mimo wszystko dziękuję, bo zapewne afera dotarła do PR i może dzięki temu coś się przyśpieszyło. Poprzednia osoba zajmująca się moją sprawą (Bartosz) nawet nie miał jaj dokończyć zgłoszenie i sprawą musiała zająć się Magda ( ͡°͜ʖ͡°)
Sprawa się ruszyła! Dzisiaj jest 10.12 - ostateczny termin, w którym kupujący miał odpowiedzieć. Zapewne im, jak i mi tak samo nie odpisał i nie odbiera telefonu. Mimo to, mam info z OLX, że w ciągu 7 dni otrzymam REKOMPENSATĘ.
Co to znaczy? Zakładam, że o zwrot tego co mi się należy, ale rekompensata brzmi jak coś jeszcze w ramach przeprosin.
Wiadomość z BOK:
"Dzień dobry,
dziękuję za Pana wiadomość.
Zweryfikowałam Pana sprawę i bardzo mi przykro w związku z zaistniałą anulacją paczki i zamknięciem sprawy w OLX.
Pana zgłoszenie zostało zamknięte przez pomyłkę, za co najmocniej Pana przepraszam. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, tym bardziej, że sprawa dotyczy tak istotnej kwestii jak wypłata pieniędzy za transakcje z Przesyłką OLX.
Sprawa Pańskiej paczki została zweryfikowana i w ciągu 7 dni roboczych otrzyma Pan rekompensatę.
Pracujemy nad tym, żeby w przyszłości nie dopuścić do tego typu sytuacji.
Oczywiście, w razie dodatkowych pytań o sprawę, proszę o kontakt.
Pozdrawiam.
Magda,
Zespół OLX"
Sprawa była oczywista i na moją korzyść, ale mimo wszystko dziękuję, bo zapewne afera dotarła do PR i może dzięki temu coś się przyśpieszyło. Poprzednia osoba zajmująca się moją sprawą (Bartosz) nawet nie miał jaj dokończyć zgłoszenie i sprawą musiała zająć się Magda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/62226589/olx-okradlo-mnie-na-kilka-tysiecy-nie-oszusci-a-sa/
@endriu92, @darek-jg, @om606, @agreeGe, @Marcymon, @Ziemniak_z_piwnicy, @odysjestem, @krytyk1205, @dedronek, @Vegeta696, @PonuryKosiarz, @Kazdyziomzbierazlom, @oldspiceedit, @lomszyk, @n3sta, @adamm5, @hitsmer, @HansLanda88, @MikiGRU, @lord21, @rzuf22,