Aktywne Wpisy
mickpl +1550
cytmirka +202
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Sprawa się ruszyła! Dzisiaj jest 10.12 - ostateczny termin, w którym kupujący miał odpowiedzieć. Zapewne im, jak i mi tak samo nie odpisał i nie odbiera telefonu. Mimo to, mam info z OLX, że w ciągu 7 dni otrzymam REKOMPENSATĘ.
Co to znaczy? Zakładam, że o zwrot tego co mi się należy, ale rekompensata brzmi jak coś jeszcze w ramach przeprosin.
Wiadomość z BOK:
"Dzień dobry,
dziękuję za Pana wiadomość.
Zweryfikowałam Pana sprawę i bardzo mi przykro w związku z zaistniałą anulacją paczki i zamknięciem sprawy w OLX.
Pana zgłoszenie zostało zamknięte przez pomyłkę, za co najmocniej Pana przepraszam. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, tym bardziej, że sprawa dotyczy tak istotnej kwestii jak wypłata pieniędzy za transakcje z Przesyłką OLX.
Sprawa Pańskiej paczki została zweryfikowana i w ciągu 7 dni roboczych otrzyma Pan rekompensatę.
Pracujemy nad tym, żeby w przyszłości nie dopuścić do tego typu sytuacji.
Oczywiście, w razie dodatkowych pytań o sprawę, proszę o kontakt.
Pozdrawiam.
Magda,
Zespół OLX"
Sprawa była oczywista i na moją korzyść, ale mimo wszystko dziękuję, bo zapewne afera dotarła do PR i może dzięki temu coś się przyśpieszyło. Poprzednia osoba zajmująca się moją sprawą (Bartosz) nawet nie miał jaj dokończyć zgłoszenie i sprawą musiała zająć się Magda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora