Aktywne Wpisy

Bunch +87
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +3
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@Eustachiusz: Akurat 0,4 wódki nie robi na mnie wrażenia
@DonTom: Akurat ja mordę mam przepaloną ostrym żarciem, dlatego nie spodziewałem się takich efektów, wiedziałem, że trochę się pomęczę i tyle. Walor smakowy? Na początku, do póki kapsaicyna się nie rozeszła, papryczki smakują jak każda inna. Do doprawiania potraw według mnie świetne.
@goooral @XCut @bocian_wr @CAPSLOCKTEAM @Mortys @lux666 @SwordPL @hffn @chow_klatkowy @besmart93 @mattlag @TobrzeClonesko @arszii @cojarobietuuuu @Chlodnyy22 @na_marginesie @umcyk @MaskAmOtion @BaronGaultier @kraju1984 @naivor @ReeGall @anubit12 @anatomiczny @Recart123 @heheszek_wspanialy @Rodzer @zawisza @esquina @tajniak13 @frems @Reinmar5 @wojt4ss