Aktywne Wpisy
szczurek_87 +193
mickpl +296
Podatek od pustostanów byłby wybitnie efektywny i ściągalny. Tak, może w latach 90 przechodziłby jakieś przekręty z fikcyjnym najmem na szwagra, ale dzisiaj to będzie margines. Wszystko jest zelektronizowane, przepływ informacji błyskawiczny. Urzędy zaraz miałby patenty typowania oszustów po pomiarach liczników wody czy czymś w tym stylu.
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
Sztuczne to, sam poliester, jak ktoś wcześniej napisał to bałbym się w tym spocić ( ͡° ͜ʖ ͡°). Szybka wysyłka, zamówiłem 1 maja, a wczoraj już była. Wyszła mnie 133 zł z przesyłką kurierską. Wziąłem rozmiar większy niż noszę normalnie bo rozmiarówka jest zaniżona i pasuje idealnie. Do biegania po domu będzie w sam raz.
Ogunie 7/10 dla fanów serii polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heroes3 #homm3 #heroesowememsy #pokazmorde
Nadruki termosublimacją można robić tylko na poliestrze niestety... Są jeszcze takie kombinowane ciuchy, które mają warstwę bawełny od środka i poliester na zewnątrz ale to i tak nie ma większego znaczenia podczas eksploatacji.