Aktywne Wpisy
mickpl +141
Z żadnego newsa tak dzisiaj nie skisłem jak z tego, że Lokum, czyli jeden z tych dewów chwalących się wywalonymi w kosmos marżami, sprzedał w trzecim kwartale siedem lokali podczas gdy w analogicznym okresie zeszłego roku (na beczce 2%) sprzedali ich prawie 200 XD
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
Najbardziej przereklamowany zespół to
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
@OddajButa123: No to wynajmij, a jak córki będą potrzebowały zakończysz najem. Albo płać podatki.
Bzdura to przymus wynajmowania, nikt do tego nie zmusza, możesz sprzedać, ulokować kasę w obligacje, akcje, inwestycje i dać corkom kasę jak im będzie potrzebna a nie szukać wymowek
widzę że mam do czynienia z potężnym intelektualistą, przepraszam
To trzeba było kupić coś innego, może kurs dobrego wychowania,
Mieszkania są aby w nich mieszkać jak nazwa wskazuje, jeśli kupiłeś je do trzymania kapitału to należy je traktować jako inwestycje i opodatkować jak inwestycje, a kiedy twoje
"Mieszkania są aby w nich mieszkać", to sobie kup mieszkanie i w nim mieszkaj. Nie mogę mieć w każdym mieście lokalu i sobie w nim mieszkać po kilka dni w tygodniu? Bo wykopkowi się to nie podoba.
Zarabiam swój hajs i staram się inwestować tak jak uważam za słuszne,
To ty narzekasz, że zrobiłeś jakaś inwestycje i będziesz musiał płacić