Wpis z mikrobloga

===============[EPIC]===============

OCENA METACRITIC
METASCORE: 72
USER SCORE: 6.8

Vampyr za FREE w EPIC

DO KOŃCA ROKU CODZIENNIE NA EPIC JEST ROZDAWANA JEDNA DARMOWA GRA. OFERTA AKTUALNA TYLKO PRZEZ 24 GODZINY

Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpolecazapraszam** do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane.

#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epicgames

Wołam użytkowników, którzy zaplusowali następujący wpis lub komentarz:
https://www.wykop.pl/wpis/59442621/chcesz-byc-wolany-a-do-wpisow-z-tagu-metodzikpolec/

@swiezyczosnek, @Beeercik, @MarooXi, @akimbo, @Djuk94, @szczurkowesny, @GlenRunciter, @Tupolef, @Eryku, @Inteligencjiwagarowicz, @Liger90, @Saycer, @tyfus_, @ookurasama, @janek_m, @Pietrula, @Pietrii, @GrafikaUltraHaDe, @mietek79, @EarthRebel, @p2s, @Saint_Sinner, @trzypotrzy, @puaz82, @maelcum, @homo-deus, @Papja, @baju90, @Quirang, @Hellgard, @Schatzu, @goco, @Anthrax91, @Kambr, @To-masz, @beer_man, @KapitanSwinia, @xerox75, @helupiarz2, @nieuczesana, @leaor, @Syn_Krzysztofa, @aluskonik, @clowncore, @MagicznyKuba, @Wibrujacycymbalek, @hipiseek, @Cimer, @TraxCrystal, @qqterens
Metodzik - ===============[EPIC]===============

OCENA METACRITIC
METASCORE: 72
U...
  • 19
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Metodzik: przeszedłem i bardzo fajna gra, dużo rozbudowanych dialogów, co może się niektórym nudzić, ale mi akurat bardzo przyjemnie słuchało się elokwentnych wypowiedzi głównego bohatera ʕʔ
Największa wadą było to że grałem na PS4, gdzie optymalizacja kulała i gra stale miała spadki FPS i często się crashowała
  • Odpowiedz