Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +37
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Możecie mi napisać, jakie korzyści ma mężczyzna w 2024 roku z posiadania koleżanek? Pytam poważnie, bez ironii i intentcji wszczęcia kłótni. Żadna z moich koleżanek nigdy mi w sensowny sposób nie pomogła w życiu (polecenie w firmie aby dostać pracę, danie jakiejś sensownej życiowej rady, pożyczenie większej kwoty pieniędzy i tak dalej). Wprost przeciwnie, to ja im musiałem pomagać (naprawa komputera, samochodu, podwiezienie jej gdzieś i tak dalej). Serio
Możecie mi napisać, jakie korzyści ma mężczyzna w 2024 roku z posiadania koleżanek? Pytam poważnie, bez ironii i intentcji wszczęcia kłótni. Żadna z moich koleżanek nigdy mi w sensowny sposób nie pomogła w życiu (polecenie w firmie aby dostać pracę, danie jakiejś sensownej życiowej rady, pożyczenie większej kwoty pieniędzy i tak dalej). Wprost przeciwnie, to ja im musiałem pomagać (naprawa komputera, samochodu, podwiezienie jej gdzieś i tak dalej). Serio
OCENA METACRITIC
METASCORE: 72
USER SCORE: 6.8
Vampyr za FREE w EPIC
DO KOŃCA ROKU CODZIENNIE NA EPIC JEST ROZDAWANA JEDNA DARMOWA GRA. OFERTA AKTUALNA TYLKO PRZEZ 24 GODZINY
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpolecazapraszam** do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epicgames
Wołam użytkowników, którzy zaplusowali następujący wpis lub komentarz:
https://www.wykop.pl/wpis/59442621/chcesz-byc-wolany-a-do-wpisow-z-tagu-metodzikpolec/
@swiezyczosnek, @Beeercik, @MarooXi, @akimbo, @Djuk94, @szczurkowesny, @GlenRunciter, @Tupolef, @Eryku, @Inteligencjiwagarowicz, @Liger90, @Saycer, @tyfus_, @ookurasama, @janek_m, @Pietrula, @Pietrii, @GrafikaUltraHaDe, @mietek79, @EarthRebel, @p2s, @Saint_Sinner, @trzypotrzy, @puaz82, @maelcum, @homo-deus, @Papja, @baju90, @Quirang, @Hellgard, @Schatzu, @goco, @Anthrax91, @Kambr, @To-masz, @beer_man, @KapitanSwinia, @xerox75, @helupiarz2, @nieuczesana, @leaor, @Syn_Krzysztofa, @aluskonik, @clowncore, @MagicznyKuba, @Wibrujacycymbalek, @hipiseek, @Cimer, @TraxCrystal, @qqterens
Humankind się nie sprawdziło, ale reszta wygląda ok.
Największa wadą było to że grałem na PS4, gdzie optymalizacja kulała i gra stale miała spadki FPS i często się crashowała
I fabuła nudna w #!$%@?