Aktywne Wpisy

CalibraTeam +2
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg? Obecnie ważę 96 kg, w swoim najlepszym okresie życia miałem 85kg i czułem się znakomicie. Mam 185 cm wzrostu.
#dieta #odchudzanie #pytanie
#dieta #odchudzanie #pytanie
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg?
- Nie dasz rady, to niemożliwe 11.4% (27)
- Spokojnie da się tyle schudnąć do lutego 2026 88.6% (209)

Wyaderny +332
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz

Możecie mi napisać, jakie korzyści ma mężczyzna w 2024 roku z posiadania koleżanek? Pytam poważnie, bez ironii i intentcji wszczęcia kłótni. Żadna z moich koleżanek nigdy mi w sensowny sposób nie pomogła w życiu (polecenie w firmie aby dostać pracę, danie jakiejś sensownej życiowej rady, pożyczenie większej kwoty pieniędzy i tak dalej). Wprost przeciwnie, to ja im musiałem pomagać (naprawa komputera, samochodu, podwiezienie jej gdzieś i tak dalej). Serio po co facetowi koleżanka?
#zwiazki #tinder #badoo #logikarozowychpaskow #przyjazn #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: A jakie miał kiedykolwiek wcześniej?
@mirko_anonim: widzisz? pomagałeś koleżankom to jeszcze o------l dostałeś od jakiegoś anonima, tak się kończy pomaganie koleżankom, kek
@Maxior99 dziś jeśli nie jesteś przystojniakiem to niewazne czy tinder czy real - marne szanse na satysfakcjonujący związek z nieotyłą i bezdzietną kobietą.
─────────────────────
W przypadku spotykania ludzi z tego samego środowiska (bardzo naturalna rzecz) nie ma czegoś takiego jak korzyści. Ty przychodzisz gdzieś ze swojego powodu, druga osoba ze swojego i spędzacie
No chyba ,że jesteś życiowym przegrywem to wtedy rzeczywiście bez różnicy
No chyba ,że jesteś życiowym przegrywem to wtedy rzeczywiście bez różnicy
@Maxior99 to jak tam ci idzie na tinderze wygrywie? ( ͡°
@mirko_anonim: ja sobie poukładałem to tak, że w zasadzie nie mam koleżanek i kolegów.. zamiast tego raczej używam określenia "znajomi". Nie wiążą mnie z tymi osobami żadne zobowiązania, nic nie jestem im winien ani oni mnie.
Mam przyjaciół i przyjaciółki. Jeśli chodzi o przyjaciółki to łapię babską perspektywę na różne sprawy rozmawiając z nimi. Niektóre są specjalistami
─────────────────────
Jeśli znajomych nie masz dla poprostu miłego spędzania czasu razem jakoś, to nie budujesz zdrowo relacji międzyludzkich
@mirko_anonim: niektóre jak ich swędzi to dzwonią :)