Siema, siema.
Kolejne 2 PR'y z zeszłego tygodnia.
Przysiad 240x4 - https://streamable.com/8yf5iu
Przysiad 250x2 - https://streamable.com/1ixb2m
Obecny look sylwetki na czczo przy 116-117kg - https://streamable.com/9swzuv
Z tą 250 myślę że mogłem się pokusić o trzeci, ale zbroja osrana, czułem stres już przed wychodzeniem z nią ze stojaka,
nie jestem przyzwyczajony do takich ciężarów.
Rok temu mój rekord to było 200kg x6 / 210kg x3, także i tak jestem zadowolony.
Wczoraj przyszły mi
Kolejne 2 PR'y z zeszłego tygodnia.
Przysiad 240x4 - https://streamable.com/8yf5iu
Przysiad 250x2 - https://streamable.com/1ixb2m
Obecny look sylwetki na czczo przy 116-117kg - https://streamable.com/9swzuv
Z tą 250 myślę że mogłem się pokusić o trzeci, ale zbroja osrana, czułem stres już przed wychodzeniem z nią ze stojaka,
nie jestem przyzwyczajony do takich ciężarów.
Rok temu mój rekord to było 200kg x6 / 210kg x3, także i tak jestem zadowolony.
Wczoraj przyszły mi
- fiolkins
- rrr100
- Red_Ducc
- IntruderXXD
- Kasahara
- +19 innych
za cholerę nie wychodzi mi. kiedyś próbowałem na drożdżach, wczoraj na zakwasie.
o ile skórka jest spoko i nawet chleb ma ładny dźwięk, to potem okazuje się, że w środku jest zakalec, a do zjedzenia nadaje się tylko 1cm wierzchniej warstwy.
jakieś bardzo sprawdzone przepisy poparte doświadczeniem macie, albo jakąś ścieżkę edukacyjną?
pomocy.
chleb żytni pełnoziarnisty chciałbym zrobić, ale mi nie idzie...
#gotujzwykopem #