Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Wjolka: z badaniami krwi zawsze jest ten problem, że im więcej się chce przebadać, tym więcej muszą pobrać. A że po pobieraniu krwi jest omdlenie i siniak na ręku przez dwa tygodnie, to jak lekarz mówi, że może coś warto by przebadać (i jest jakaś dłuższa lista), to się odkłada to "na kiedyś".

Taka technologia i wiedza, a że do tej pory nie wymyślili czegoś, żeby pobrać jedną małą fiolkę
  • Odpowiedz
@Spleeshy: Oczywiście pamiętaj, że jestem randomem z wykopu - ale akurat to co pisze raczej pokrywa się z tym, co uznało za istotne ministerstwo zdrowia. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Wjolka: pokrywa się też mniej więcej z tym co mi powiedziała Pani w punkcie badań jak spytałem jakie badania chłop przed 30 powinien sobie zrobić żeby spać spokojnie :D
  • Odpowiedz
A teraz opowiem Wam jak Was zawołałam - bo nie potrafię znaleźć mirkolisty. Kopiuj wklej do worda, ctrl+F, znajdź przecinki, zamień na @, znajdź @ ze spacją, zamień na @ bez spacji. xD Mam nadzieję, że zadziała.

@Wjolka: można też zamienić przecinek ze spacją na spacja @, a nie jedną zamianę 10 razy robić XD
  • Odpowiedz