Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HalfGod: Chociażby poprzedniej gdy w Nowym Porządku chciał (nomen-omen) porządkować płeć w Konstytucji olewając naukę. O jego tweetach o aniołkach czy zdrowym rozsądku nie wspominałem w tej serii bo jak już mowiłem, zajęłaby ze 100 wpisów.
  • Odpowiedz
@Kozajsza: ja w b0saku bardzo lubię to, jak na siłę chce pokazać że jest "inteligentny" i ma sporą "wiedzę". Kiedyś np na twitterze pisał że do dziś trwają spory o to, czy ziemia krąży wokół słońca czy na odwrót. Oczywiście oba krążą wokół środka masy całego układu słonecznego, ale ze względu na masę słońca jest to praktycznie jego środek
  • Odpowiedz
@Kozajsza: "For Ur-Fascism, however, individuals as individuals have no rights, and the People is conceived as a quality, a monolithic entity expressing the Common Will."
winniczek i b0sak in a nutshell
a jak dla kogoś gospodarka jest najważniejsza, to przecież powinien trzymać się od Krzysztofa jak najdalej, chłop to przeciwieństwo wolności gospodarczej
  • Odpowiedz
@Kozajsza chętnie usłyszę od zwolenników Bosaka, jakie mają argumenty aby za nim głosować, pomijając te jego gospodarcze pomysły.

Ale pewwnie większość jego wyborców nie jest świadoma, jaki z niego zamordysta. Przyznam że mnie też na początku urzekł elokwencją i postulatami gospodarczymi. Im głębiej się zaznajamiałam z jego poglądami, tym bardziej mnie to zniechęcało.
  • Odpowiedz
Genialna, orka tego naziola. Ładna buźka i parę wyuczonych frazesów może dać efekt, co z resztą widać. To bardzo niebezpieczny i szalony typ, za jego rządów powstała by tu polska filia 3ciej rzeszy. Change my mind :-*
  • Odpowiedz