Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kozajsza: a ja mam pytanie dlaczego uważasz że Ziobro również jest groźnym politykiem. Pytam bo chyba coś mnie ominęło. Pozdrawiam. Spoko wpisy.
  • Odpowiedz
faszystą jesteś ty i tobie podobni, którzy gloryfikują zbrodniczy komunizm, marksizm i socjalizm.

No tak, bo jak ktoś krytykuje Bosaka to jest od razu komunista ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
a ja mam pytanie dlaczego uważasz że Ziobro również jest groźnym politykiem. Pytam bo chyba coś mnie ominęło. Pozdrawiam. Spoko wpisy.

@kulu jest chorym, ogarniętym zawiścią człowiekiem. Mści się za lekarzach, za to że jego ojciec umarł na oddziale szpitala. Zniszczył temu lekarzowi życie i ciągał go po sądach. Dlatego wprowadził pewne zapisy w ostatniej tarczy o nieumyślnych błędach lekarzy. Poza tym jego kariera i wybranie drogi zawodowej też budzi wątpliwości.
  • Odpowiedz
@wojtas_mks: oczywiście, że spełnia:
- jest narodowcem holdujacym tradycji
- wyraża aprobatę dla wykluczenia społecznego choćby dla homoseksualistów przez chęć zablokowania im możliwości prawnego zarejestrowania związku, uznawania tylko par kobieta-mezczyzna
- jest w najbardziej populistycznej partii politycznej z uwagi na to, że ich pomysły są nierealne i zbyt obciążajace, ale oczywiście chwytliwe - przynajmniej dla licealistów i końcówki podstawówki
- o oblężonej twierdzy i poczuciu zagrożenia ze strony mitycznego lewactwa i marksizmu
  • Odpowiedz
- wyraża aprobatę dla wykluczenia społecznego choćby dla homoseksualistów przez chęć zablokowania im możliwości prawnego zarejestrowania związku, uznawania tylko par kobieta-mezczyzna

@ziumbalapl: Ja bym nawet już nie wspominał homoseksualistów, bo to do prawaka nie przemawia, ale Bosak swego czasu wyrażał dezaprobatę wobec sędziów nie będących katolikami. On byłby gotów odcinać różnych ludzi od zawodów na podstawie ich poglądów czy prywatnych spraw.
  • Odpowiedz
a ja mam pytanie dlaczego uważasz że Ziobro również jest groźnym politykiem.

@kulu: https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1739424,1,studenckie-sledztwo-zbigniewa-ziobry.read

Polecam sprawdzić jakim zawistnym gadem jest ten typ, reszta jego ścieżki politycznej to wieczne kopanie dołków pod ludźmi i tego typu akcje, a światopoglądowo od Bosaka wiele się nie różni, ale za bardzo się nie wychyla. Kaczyński to przy nim liberał i miły starszy pan.

A groźny jest bo istnieje ryzyko że obejmie władze w PiS
  • Odpowiedz
@Kozajsza: co jest złego w tradycjach? Tradycje zawsze są szlachetne miłe i promują miłość i wspólnote.
Jeśli nauka przeszkadza w drodze do naszego dobra to trzeba odrzucić nauke. Nie możemy być jej niewolnikami.
Co jest złego w wspólnotach? Przeszkadzają wam dobrze zintegrowani ludzie którzy lubią sie i są sobie lojalni? Przeszkadza wam porządek i bycie pomocnym?
Czyli teraz słabości są dobre i zamiast walczyć ze słabościami należy je pielęgnować. Wole
  • Odpowiedz
@Bomba-wodorowa_11: w tradycjach nic o ile nie sa one szkodliwe. wolisz kult sily a sam pewnie sie w widelki prawdziwego polaka nie lapiesz. pamietaj, jesli zaczna przychodzic po jakas jedna grupe to na niej sie nie skonczy, i byc moze nastanie taki dzien ze tobie powinie sie noga i przyjda po ciebie
  • Odpowiedz
Tradycje zawsze są szlachetne miłe i promują miłość i wspólnote.

@Bomba-wodorowa_11: Nie. Często są głupie i bezcelowe, czasem wręcz szkodliwe jak np. bandażowanie stóp kobiet w Chinach, czy palenie wdów razem z mężami w Indiach.

Jeśli nauka przeszkadza w drodze do naszego dobra to trzeba odrzucić nauke. Nie możemy być jej
  • Odpowiedz