Wpis z mikrobloga

Gdy masz wolną chwilę sam ze sobą i wspominasz szczęśliwe momenty w życiu to co to jest? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

sorry, za spam tagami, chciałem złapać wiele osób, z różnych stron wypoku

#przegryw #blackpill
#motywacja
#rozwojosobisty
#rozwojosobistyznormikami
#depresja
#przemyslenia
#zwiazki
#wygryw
#p0lka
#pracbaza
#rozowepaski
#heheszki
#zalesie
#kolchoz
#samotnosc #pracbaza
#neet
#praca
#korposwiat
#pracait
#kolchoz
#heheszki
#pytanie
#zalesie
#gorzkiezale
#januszex
#studbaza
#programista15k
#januszebiznesu
#polska
#oswiadczenie
#kiciochpyta
#nieruchomosci
Zimny-jak-lod - Gdy masz wolną chwilę sam ze sobą i wspominasz szczęśliwe momenty w ż...

źródło: FvSNB8UWYAEKiGL

Pobierz

Gdy masz wolną chwilę sam ze sobą i wspominasz szczęśliwe momenty w życiu to co to jest? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• awans w pracy, podwyżka, finanse itp 3.0% (9)
  • sytuacje intymne, wakacyjna miłość, udany segz itp 18.8% (56)
  • podróże, odwiedzenie innego kraju itp 13.4% (40)
  • czas sam ze sobą, dobra ksiązka, film itp 6.7% (20)
  • młodość, beztroskość, całusy, bez presji życia itp 31.2% (93)
  • rozwój edukacyjny, certyfikat, ukończenie studiów 2.7% (8)
  • ukończenie własnych challenge, dla każdego co inne 2.3% (7)
  • nic nie wspominam, kaput dla mnie 13.1% (39)
  • gdy porządnie się nacpałe, nachlałem itp substancj 7.7% (23)
  • nap w komentarzu, co mi daje fun, gdy o tym mysle 1.0% (3)

Oddanych głosów: 298

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zimny-jak-lod: W finale szkolnego pucharu w piłce nożnej w 6 klasie podstawówki strzeliłem decydującą bramę po krótkim słupku i dzięki temu wygraliśmy cały turniej. Puchar miał wędrować i każdy z nas miał trzymać go przez miesiąc w domu. Ale kiedy przyszła moja kolej, wszyscy już o tym zapomniel i tak puchar został u mnie. Mam go do dziś.
  • Odpowiedz
@Zimny-jak-lod: Zawsze wspominam dzieciństwo, bo miałem wspaniałe. Byłem wolnym człowiekiem, miałem znajomych i przyjaciół, kochającą rodzinę, mnóstwo zainteresowań i zwyczajnie dobrze szło mi w życiu. Zwykły spacer czy mecz na podwórku wydają się we wspomnieniach, jak sceny z cudzego życia. Wyprawy do Dziadków, zabawki, piłka nożna, szkolne psoty, nawet siedzenie na komputerze było fajne. Najgorszy dzień z lat 0-16 był lepszy niż najlepszy w ostatnich latach.

Dzisiaj niewolnik, przegryw i
  • Odpowiedz
@arsze_nick: @schweizer: Failed normie, ale taki mocny. Wiecie też nie wszystko było różowe, ale w porównaniu do obecnej sytuacji to nawet nie ma sensu wspominać. Złe wybory edukacyjne, złe wybory zawodowe, złe wybory finansowe, złe wybory personalne, ugodowy/uprzejmy charakter, pewne czynniki makroekonomiczne, na które nie miałem wpływu i o to jestem. Self-made przegryw.
  • Odpowiedz
@GomiGomi: Kojarzę Twoją twórczość i myslę że mocno przesadzasz. Wiadomo że kazdy kto tu wylądował jest w jakimś stopniu przegrywem, ale do takiego klasycznego przegrywa Ci prawie na pewno daleko.
  • Odpowiedz
@schweizer: z nikim się nie licytuję; trucele, ludzie z problemami zdrowotnymi czy przebojami rodzinnymi to prawdziwe przegrywy; ja to failed normie - nikt mi nie zaszkodził poza mną;
  • Odpowiedz