Aktywne Wpisy
mam_spanko +692
Bobby_Peru +305
#wroclaw #anonimowemirkowyznania #pytanie #zalesie
Szukam jakiegokolwiek ludzkiego miejsca do spania/pomieszkania, z jakimkolwiek sanitariatem. Za udostępnienie takowego, mogę pracować, od ręki, od jutra.
Zasadniczo nic nie umiem.
Ostatnie naście lat (minus ostatnie 2) prowadziłem swój własny sklep dla pasjonatów, za swoje własne piniendze. Zatrudniałem ludzi. Zarabiałem, było mnie stać. Wcześniej pracowałem w poważnych firmach.
Umiem rozmawiać z ludźmi, nie tylko jako "handlarzyna". Umiem "ogarniać tematy", umiem się dowiedzieć, umiem sobie radzić, umiem rozwiązywać problemy, umiem spiąć dupę...
Szukam jakiegokolwiek ludzkiego miejsca do spania/pomieszkania, z jakimkolwiek sanitariatem. Za udostępnienie takowego, mogę pracować, od ręki, od jutra.
Zasadniczo nic nie umiem.
Ostatnie naście lat (minus ostatnie 2) prowadziłem swój własny sklep dla pasjonatów, za swoje własne piniendze. Zatrudniałem ludzi. Zarabiałem, było mnie stać. Wcześniej pracowałem w poważnych firmach.
Umiem rozmawiać z ludźmi, nie tylko jako "handlarzyna". Umiem "ogarniać tematy", umiem się dowiedzieć, umiem sobie radzić, umiem rozwiązywać problemy, umiem spiąć dupę...
Wołam 165 plusujących poprzedni wpis:
@2047, @0caffe, @a100n, @Abovd, @Alipheese_XVI, @antarhei, @arte008, @artur00, @Atomus, @bananeczek, @BARO997, @BarolKasz, @basssiok, @bazylo, @BestiazWatykanu_, @BLEBLEBLEX1, @CharakternyZasadowiec, @checkerimg, @Chmuradin
Zapraszamy na nasz discord
Mały skrót ostatnich wydarzeń:
Wznowienie wyścigu w deszczu. Zjeżdża prawie cała stawka po opony deszczowe.
Na prowadzenie wychodzi F. Makowiecki w #5 zostaje na slickach
Spin lidera GTE na wjeżdzie do pitlane
Kubica odrabia 35s na okrążeniu po wyjeździe z pitlane i wraca na prowadzenie
#5 traci około 30s na każdym kolejnym okrążeniu i spada z prowadzenia na daleką, 10 pozycję.
Odpada #30 LMP2 Oreca Ducquienne po awarii jednostki napędowej
Decyzja dla #83 - 30s stop n go odbyte w czasie slowzone po awarii #30, spadają na 6 pozycję, tuż przed #51 AF Corse.
Manitou na torze - ściągany #30
#lemans #mirkolemans #wyscigi #wec #lemans2024