Aktywne Wpisy

Zmorka +185

czerwony_kmer +259
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by się przewróciła. Ona dostała szału, zaczęła mnie wyzywać i wsiadła z dzieckiem do auta.
Mam wrażenie, że po którymś "nieudaczniku" ją uderzę naprawdę mocno. Nie chcę by moje dziecko żyło w takiej patologii.
"Nieudacznik" to najnowsze wyzwisko w jej arsenale, moim zdaniem powtarza po swoim ojcu, który mnie za takiego ma, bo nie bardzo radzę sobie z budowlanką.
Radzę sobie za to z mechanikowaniem przy aucie, wszelkimi pracami domowymi, pracą zawodową itp. nie czuje sie nieudacznikiem ale to stwierdzenie bardzo mnie boli.
#rodzina #patologia #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpaskowc#logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Chłopie, pogadaj z różową, a nie szukasz pomocy u grupy ludzi, dla których większość kobiet, które widzieli nago ma nazwisko ".jpg"
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@CebulowyKrul: no ale przy okazji ma rację xD
@mirko_anonim: ta reakcja też jest kiepska. Jak to czytam to widzę postacie grane Karolaka i Kożuchowską w Rodzince. Oni się nie potrafią normalnie komunikować ze sobą tylko właśnie wbijaniem sobie szpili i wyzywaniem. Moim zdaniem to jest problem w komunikacji, albo się nauczycie sami jak ze sobą rozmawiać bez ranienia się, albo
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-26 140158
PobierzRozstanie to jedyna sensowna opcja, w związku nie ma żadnego miejsca na brak szacunku i poniewieranie partnerem
@a__s: trochę idealistyczne podejście. Znam
A Tobie drogi autorze polecam Jarosława Gibasa i jego twórczość (wywiady yt, książki).
W skrócie, wdepnales w g---o, a teraz niczym w matrixie połkniesz tabletkę dająca Ci wiedzę o tym właśnie gównie.
@stilewski: jakbyś był u mnie
@Ranmus: baba nigdy tego nie zrozumie, nawet nie próbuj. Brakuje im jakichś neuronów za to odpowiedzialnych.
@xyz_xyz: Tak zwany seans spirytystyczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)