Wpis z mikrobloga

Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.

Mandat w komentarzu

#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
czerwony_kmer - Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to k...

źródło: wykroczenie

Pobierz
  • 160
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 29
@LudzieToDebile: Dlatego jeśli ktoś popełnia dwa wykroczenia, to warto jedno zgłosić na straż a drugie na policję. Wówczas jest większa szansa, że dosięgnie go sprawiedliwość.

@stealtheseal na zdjęciu tego nie widać, ale na miejscu pasażera siedziało dziecko. Wygląda na to, że typ uczy szkodliwych społecznie zachowań kolejne pokolenie.
  • Odpowiedz
  • 109
Takich jak ty konfidentów powinni zamykać w dyby jak w Pulp Fiction. Stanął to stanął. Jego sprawa, różnie jest w życiu. Dobrze, że masz zdjęcie 2 avatarze. Codziennie przejżdżam przez czarny dwór, mam nadzieję, że trafię na Ciebie na pasach. Nie będę hamował, zapakuję Cię do bagażnika i wywiozę nad Martwą wisełkę. Aparatczyk się znalazł chendożony. Pewnie twój stary był w ORMO, a dziadek w MO albo ZOMO. Mam nadzieję, że Ci
  • Odpowiedz
@makgyvergaleriapl: zastanawiam się, gdzie się trzeba wychowywać, żeby nie rozumieć podstawowych zasad społecznych? Nowa Huta? Bytom na Bobrku?
Na szczęście można jeszcze Cię zgłosić za groźby karalne, mam nadzieję, że kiedyś z kumplami z celi będziesz mógł narzekać na opresyjne społeczeństwo które każe parkować poza zatoką ;)
  • Odpowiedz
Takich jak ty konfidentów powinni zamykać w dyby jak w Pulp Fiction. Stanął to stanął. Jego sprawa, różnie jest w życiu. Dobrze, że masz zdjęcie 2 avatarze. Codziennie przejżdżam przez czarny dwór, mam nadzieję, że trafię na Ciebie na pasach. Nie będę hamował, zapakuję Cię do bagażnika i wywiozę nad Martwą wisełkę. Aparatczyk się znalazł chendożony. Pewnie twój stary był w ORMO, a dziadek w MO albo ZOMO. Mam nadzieję, że Ci
  • Odpowiedz
@czerwony_kmer no i pięknie
mi się zdarzało zatrzymać na zatoczce, ale nie w mieście, a gdzieś w trasie i to zawsze na końcu, żeby w razie w autobus się zmieścił

siku czy co tam i jazda dalej
  • Odpowiedz