Aktywne Wpisy

Mochizuki +441
źródło: temp_file653075012706981327
Pobierz
zsokiemowocowym +88
Będę robił wielki garnek zupy z chorizo i soczewicy.
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file4113885894353594782
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file653075012706981327
Pobierz
źródło: temp_file4113885894353594782
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by się przewróciła. Ona dostała szału, zaczęła mnie wyzywać i wsiadła z dzieckiem do auta.
Mam wrażenie, że po którymś "nieudaczniku" ją uderzę naprawdę mocno. Nie chcę by moje dziecko żyło w takiej patologii.
"Nieudacznik" to najnowsze wyzwisko w jej arsenale, moim zdaniem powtarza po swoim ojcu, który mnie za takiego ma, bo nie bardzo radzę sobie z budowlanką.
Radzę sobie za to z mechanikowaniem przy aucie, wszelkimi pracami domowymi, pracą zawodową itp. nie czuje sie nieudacznikiem ale to stwierdzenie bardzo mnie boli.
#rodzina #patologia #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpaskowc#logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Chłopie, pogadaj z różową, a nie szukasz pomocy u grupy ludzi, dla których większość kobiet, które widzieli nago ma nazwisko ".jpg"
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Bo w przypadku kobiety tej już stosuje p-----c psychiczną przy zwykłym wiązaniu buta...
Bardziej zalosnych odpowiedzi nie
Budowlanka? Nie wszyscy są mistrzami we wrzystkim.
@mirko_anonim: eeee ok? No i co w związku z tym?
Nie dość że dał kiepską radę to jeszcze obraził użytkowników, brawo.
OP - sorki, ale to brzmi jak mocno toksyczna relacja, strzelam w ciemno że to nie pierwszy i nie ostatni raz jak Cię atakuje (nazywając rzeczy po imieniu, to p-----c, psychiczna paskudna p-----c, która drąży twoja psychikę niczym kropla wody skalę)
Zdaj sobie z tego sprawę i doceń jak poważnie wpływa na Ciebie i
@elphaba: Ma to na celu prostą rzecz, ponieważ ludzie najlepiej się uczą na własnych doświadczeniach. Jeśli chce wojny, powinna ją dostać.
OPie - jeśli to czytasz, wychoduj sobie jaja i weź się za siebie a nie wylewaj gorzkie żale na jakimś pseudo portalu dla inceli.
A ty, wygrywie, na c--j tu siedzisz, skoro piszesz, że strona dla przegrywów i stulejarzy?
Czy ten wpis to zwykły fejur? ;-)
No weź no żesz powiedz czy to fejurek kochany
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@abwgd: to było Twoje pytanie? I dając taki wkład, chcesz uzyskać normalną odpowiedź oraz doprowadzić do jakiejś dyskusji? Chyba się z własnym fiutem na głowy zamieniłeś xD Nie wiem jak masz w domu, ale jeśli p-----c fizyczna jest dla Ciebie akceptowalnym rozwiązaniem, a jej unikanie to dla Ciebie "prawo różowych i pantoflarzy" to chyba miałeś ciężkie dzieciństwo.
A na Twoje pytanie odpowiem prosto
Stąd było moje pytanie.
Reagując tak na pewno nie zdajesz sobie sprawy z tego, że p-----c psychiczna często jest gorsza, niż fizyczna.
Jesteś po prostu defaultową różową, która rości sobie prawo do nietykalności, podczas, gdy sama uważa, że może więcej.
Sio na instagrama, fejsbuka, bo tam z takimi poglądami się odnajdziesz.
Ja rozumiem, że solidarność jajek trzyma się dobrze, buziaki w dupalka :*
Brzmi znajomo?
Wracaj na fejsbunia, karyna.