Aktywne Wpisy

eaxene +616
Złożyłem już tyle mebli w życiu, że mam achievementa i zdobyłem złotego inbusa.
#chwlesie
#chwlesie
źródło: temp_file1194880619505101413
Pobierz
p0melo +54
#programowanie #it #pracait #lekarze #medycyna #programista15k
Wyobraź sobie że jesteś sobie świeżo upieczonym studentem medycyny. Lekarski egzamin zdajesz z palcem w d00pie bo pytania są z bazy. Studia nie były takie trudne, pierwsze 3 lata zakuwałeś bazy na pamięć, kolejne 3 lata to był luz bo zaczynały się zajęcia w szpitalach więc nie było tyle kucia.
Po zdanym LEKu możesz zarabiać 10k
Wyobraź sobie że jesteś sobie świeżo upieczonym studentem medycyny. Lekarski egzamin zdajesz z palcem w d00pie bo pytania są z bazy. Studia nie były takie trudne, pierwsze 3 lata zakuwałeś bazy na pamięć, kolejne 3 lata to był luz bo zaczynały się zajęcia w szpitalach więc nie było tyle kucia.
Po zdanym LEKu możesz zarabiać 10k

#zwiazki #randki #randkujzwykopem #s--s #rodzina #rozowepaski #niebieskiepaski #socjologia #spoleczenstwo #redpill #blackpill #konfederacja #bekazkonfederacji #ankieta #praca #korposwiat #rownouprawnienie
źródło: m%C5%82oda-kobieta-sukcesu-54413673
Pobierzmam rację?
@Operator_imadla: a jak ktoś chce tylko wygodnie żreć i żyć to też :-(?
@ziel_9: Tak
@ziel_9: Nie działa, kobiety w ciąży zostają w domu, nie pracują, i później muszą karmić 1-4 lata dziecko. Później pojawia się kolejna ciąża i znów 1-4 lata muszą karmić piersią. Możesz mieć albo karierę, albo
No chyba, że ów sukces ma charakter działalności naukowej, to wtedy nic tylko respekt. Ale to jednak na ogół
Taki model mi bardzo odpowiada. Stać nas na wygodne życie ("wystawne" nas nie interesuje) i jeszcze idzie odłożyć. Wczasy dwa razy w roku plus czasem krótsze wypady typu weekend na Mazurach. Ogólnie - równowaga
@Bitcoin_za_milion_USD: a to tylko jej bachor?
I po jakimś czasie Twoja kobieta chce z Tobą zerwać. Właściwie to zostajesz z niczym. Nie znajdziesz sobie łatwo