Aktywne Wpisy

Laronesq +168

AntyKuc +75
#kiszak właśnie w paincie odpalił kadr z youtube i zaczął analizować tekstury w Outer Worlds 2. Sk**wił grę, a potem okazało się, że to kadr z pierwszej części. Jak zostało mu to wytknięte to stwierdził, że jedynka też chuyowo wygląda XD
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-24 213330
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Osobiście nie zniósłbym kury domowej bez ambicji.
@Bitcoin_za_milion_USD: @gorobei:
80% ojców nie płaci alimentów. Polecam przestać czerpać wiedzę o rzeczywistości z wykopu.
@pearl_jamik:
Zdefiniuj "kobietę sukcesu". Kogoś, kto ma jakieś rzeczywiste osiągnięcia, czy anetke, która knuje, by zostań senior menagierem w jakimś podrzędnym
@pearl_jamik: Miałem tak jak Ty, dopóki moja swojej roboty w korpo nie zaczęła przekładać ponad nasz związek i mało żeśmy się nie rozeszli, przez to. Potem korpo wyrznęło ją jak szmatę, znalazło sobie młodszą, ambitniejszą, gotową jeszcze więcej poświęcić i teraz będzie szukać pracy, a ja z dumą mogłem rzucić swoje "A nie mówiłem?" ( ͡
@pearl_jamik: no ale takie ramy "sukcesu" to spełnia 80% korpojulek, albo ogólnie korposzczurów - ze mną włącznie. Sukces to jest coś więcej, nie od razu poziom paris hilton czy innych milionerów, ale też nie mówmy że każdy kto chodzi do
@Cadfael: pisałem "nikt normalny". Bierzesz sobie dupiarza bo dobrze wydupił a reszta się nie liczy, miej pretensje tylko do siebie.
@gorobei: oczywiście w świecie autyzmu ludzie się nie zmieniają, ale w tym normalnym już tak.
@ziel_9: wam się wydaje, że wszystkie zrobicie oszałamiające kariery, a później skanujecie kartę biedronki i łykacie antydepresanty jak landrynki. W tym czasie szczęśliwa
@pearl_jamik: Zalezy jak definiujesz kobiete sukcesu. Jesli tak jak ta pania ze zdjecia czyli praca w korpo, to dla mnie nie tylko zaden sukces, a raczej porażka.
Ja lubie jak kobieta ma pasje i hobby, a to czy na tym zarabia jest dla mnie drugorzedne.
Lekarki myślę byłyby spoko, ale to garstka lasek na "rynku matrymonialnym" i często w chowie wsobnym.