Aktywne Wpisy
krytyk1205 +66
Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
Cinoski +14
W ostatniej godzinie dołączyło 8 nowych oglądających #wyscigi #lemans i #lemans2020.
Zapraszamy na Wykopowego discorda (yXfP3N5YHv)
listy są otwierane na 20 min przed pełną godziną, a zamykane 20 minut po.
Wołam 280 plusujących poprzednie wpisy:
@89adr89 @a100n @aaakelesony @agramal @ajebo @algus @aloucie @alteron @Amelinowy @ancym1 @anward @arais_siara @arte008 @Atalas @Atomus @avesh @Baakedr @Bablo @bazylo @Bekon2000