Aktywne Wpisy

Teuvo +56

Teuvo +39
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

#psychologia #depresja #adhd
źródło: temp_file6093753318769144616
Pobierza może idź się p-----------ć do innych zamiast do mnie, że nie o-------m wypracowania, żeby pan akustyk był zadowolony? na wykopie materiału ci nie zabraknie
a to co napisałam jest jak najbardziej prawdziwe, zwlaszcza w kontekście tego co było w poście na których odpowiadałam. i żaden desperacki fikołek, żeby wyszło na twoje tego
@Jakis_Leszek: o, rzadkie na wykopie. Szanuję. Plusik.
@Cebulaczan: ludzie sami o tym mówią jak się poczyta grupy na fb, np. latami kogoś leczą na depresję ale dopiero jak wejdzie temat adhd to wszystko klika
Akustycy się spłakali bo ktoś uważa ich za mniej specjalnych niż sobie na to zasługują i boli ich że są tacy jak inni
Nie, nie jest bo sugerujesz, że każda kobieta tak ma jak siostra cytowanego wykopka.
Jest
Stąd: poniekąd prawie całe życie radziłem sobie jakoś bez leków. Psychiatra stwierdził nawet, że niezłe mam te zdolności kompensacyjne, skoro ukończyłem swoje studia i pracuję w zawodzie. Po wypróbowaniu leków (symkinet, elvanse) mam poczucie, że nie są mi niezbędne do życia, choć bardzo pomagają w pracy zawodowej - wyciszają chaotyczne myśli, mogę wysiedzieć bez rozpraszaczy intelektualnych, a przede wszystkim poniekąd odzyskać kontrolkę nad laser focus i zmusić
@whos_your_daddy_snakegirl: to akustycy czy adhdowcy ( ͡º ͜ʖ͡º)?
Co sugerujesz? Inne
@Cebulaczan: Zaburzenie jakim jest ADHD to oczywiście nie jest żaden fejm i widzę, że mało zrozumiałeś z tego co napisałem.
Autodiagnoza, że się ma ADHD czy inną gender dysforię to jest właśnie fejm. Nie bierzesz leków (bo nie musisz) i n----------z na toktoku czy innym gównie, jak
Akustycy
@Jakis_Leszek:
Typie, cały wątek zaczął się od ilości DIAGNOZ, a Ty wylatujesz z jakimiś fejmami z tiktoka bez diagnozy. C--j to wszystkich obchodzi, ja nawet nie mam tiktoka i nie jestem w stanie tego zweryfikować. A Ty skoro masz i Ci się wyświetlają takie pokemony, to zajebiście sobie Żyd pod Twoją frustrację algorytm ustawił. Korba kręci się dalej.
Wiem, że pewnie
A tego to nawet nie wiedziałem. Ciekawe i świeże