Aktywne Wpisy

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz
wykop +10
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

#psychologia #depresja #adhd
źródło: temp_file6093753318769144616
PobierzAle o ile korelacja nie oznacza przyczynowości, tak ja wciąż będę za tym że nie tylko podłoże genetyczne wpływa na rozwój adhd i autyzmu. Wiele czynników się nakłada i kilka z nich wymieniłem wcześniej.
Poza tym abstrahując już od absurdu tego co piszesz, to ADHD
Przecież w tym linku jest dokładnie to samo co ja napisałem a jeszcze @Cadfael Ci to plusuje. Weź przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem a nie wyciągasz fragment z kotekstu i mi dupe zawracasz. To @Cadfael na listę cech ADHD występujących w inattentive ADHD odpisał, że u kobiet jest inaczej bo typ nie ma pojęcia o czym mówi.
O, nie wiedziałem, że moja nadpobudliwość jest modna
XD
A w sumie po co ma tłumaczyć jak wygląda życie takie adhdowca będący trochę autystyczny. Podpowiadam, że nie jest to specjalnie ciekawe xD
Typowe adhd jest z pobudzeniem ruchowym
A drugie nazywa się ADD
@Tamerlan nie nie wygląda inaczej
Masz badania i nawet ich zrozumieć
@Jakis_Leszek: niczego błędnie nie założyłam, doucz się.
https://psychiatraplus.pl/podtypy-adhd-roznice-u-kobiet-i-mezczyn/
https://psychologwnecie.pl/adhd-u-kobiet-jakie-objawy/
https://www.seksuologia-rzeszow.pl/jak-adhd-objawia-sie-u-kobiet-a-jak-u-mezczyzn
masz, teraz wyślij im swoje uwagi, bo najwyraźniej p------ą jak potłuczeni
@Jakis_Leszek: oczywiście, że nie w każdym, bo u każdej osoby, nienależnie od płci, różne symptomy będą nasilone w różnym stopniu. Dziękujemy za tą zbędną oczywistość. Szkoda, ze nic nie wniosła do tematu.
Pierwszy artykuł mówi o tym, że:
@Jakis_Leszek: no super, super, a jak to stoi w kontrze do tego co napisałam?
A wybacz jeszcze nie wziąłem swoich leków na ADHD
Kłamiesz i manipulujesz prawda. Sugerujesz, że każda kobieta lub tylko kobieta tak