Aktywne Wpisy
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co się stało z współczesnymi mężczyznami? Dawniej normalne było żeby starać się o kobiete, pokazać się z najlepszej strony, kokietować i cały proces może i był mozolny ale po kawałku docierało się do serca kobiety. Często nawet gdy od początku nie była zainteresowana to trzeba było pokazać na przekór i jeszcze bardziej się postarać ale ludzie się jakoś dobierali i łączyli w pary. Nie było nic dziwnego żeby mieć kobiete to trzeba się namęczyć czasem i miesiącami. A teraz? Jeden z drugim chciałby mieć od razu bez żadnego wysiłku. Stąd jest frustracja, że albo jest przystojny - będzie miał ot tak, albo jest brzydki - nie może mieć ot tak. A gdzie cały proces w tym wszystkim? Gdzie cała otoczka, magia, budowanie relacji, podrywanie? Wszystko chcielibyście mieć podane na tacy bez żadnego wysiłku i nie tędy droga panowie.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #takaprawda #przemyslenia #podrywajzwykopem #zwiazki #relacje #milosc #tfwnogf #tinder #blackpill #redpill #zycie
─
Co się stało z współczesnymi mężczyznami? Dawniej normalne było żeby starać się o kobiete, pokazać się z najlepszej strony, kokietować i cały proces może i był mozolny ale po kawałku docierało się do serca kobiety. Często nawet gdy od początku nie była zainteresowana to trzeba było pokazać na przekór i jeszcze bardziej się postarać ale ludzie się jakoś dobierali i łączyli w pary. Nie było nic dziwnego żeby mieć kobiete to trzeba się namęczyć czasem i miesiącami. A teraz? Jeden z drugim chciałby mieć od razu bez żadnego wysiłku. Stąd jest frustracja, że albo jest przystojny - będzie miał ot tak, albo jest brzydki - nie może mieć ot tak. A gdzie cały proces w tym wszystkim? Gdzie cała otoczka, magia, budowanie relacji, podrywanie? Wszystko chcielibyście mieć podane na tacy bez żadnego wysiłku i nie tędy droga panowie.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #takaprawda #przemyslenia #podrywajzwykopem #zwiazki #relacje #milosc #tfwnogf #tinder #blackpill #redpill #zycie
─
Guuuurwa miruny trzymajta mnie ᕦ(òóˇ)ᕤ
Mam wózek po młodym wystawiony za 350 zł, długo nie musiałem czekać na Janusza w złotej zbroi xD
#januszeolx #januszebiznesu #olx #zalesie
Mam wózek po młodym wystawiony za 350 zł, długo nie musiałem czekać na Janusza w złotej zbroi xD
#januszeolx #januszebiznesu #olx #zalesie
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Popierasz taką jazdę?
@piotrow: tak się zastanawiam i to audi ma fabrycznie ogranicznik maksymalnej prędkości ustawiony na 250km/h przez producenta i ma zdjęty elektroniczny kaganiec przez tunera, co pewnie w przypadku bardzo biurokratycznych Niemców może być nielegalne
@bylem_zielonko: kompletnie zignorowałeś moją wiadomość, w której Ci piszę, że ten samochód ma fabrycznie limiter na 305 km/h. I dalej #!$%@? kocopoły pod jakieś argumenty z #!$%@?. Masz nawet w nagraniu info o pakiecie RS Dynamic Plus.
@CREATE_USER: przecież RS6 ma ustawiony limit na 250km/h i nawet ten gościu o tym mówi na filmiku
@CREATE_USER: nawet jeśli tak jest to co to w zasadzie zmienia w kwestii tego co pisałem o ruchu drogowym. Bugatti Chiron ma ogranicznik na 420km/h i co wg ciebie mógłby testować taką prędkość z tirami jadącymi po prawym pasie 90km/h bo wszystko jest legalne i cacy? XD
@bylem_zielonko: Weź przeczytaj ze zrozumieniem.
@CREATE_USER: przeczytałem dopiero po odświeżeniu strony, bo wcześniej mi się nie wyświetlał ten komentarz, a wcześniej wlaczylem filmik tylko na chwilę i wydawało mi się, że mówi o fabrycznych 250km/h, ale tak jak wspominałem co to w ogóle zmienia w kwestii tego że
nie wiem z czym problem
Szczerze powiedziawszy to ten konkretny odcinek w porównaniu do nawet naszych dróg ekspresowych to jest w co najwyżej średnim stanie i ja się naprawdę bardzo dziwię, że oni tam wciąż bez limitu mają.
Jest legalne bo jest zdekryminalizowane i zdepenalizowane. Możesz kupić u tych co mają kwity na sprzedaż i palić w konkretnych miejscach.
"Nikt nie powinien". A niby dlaczego nie?
@woyciech: Jednak z ciebie xD
@non-serviam: Dziecko, odpowiedziałem ci merytorycznie, a ty podkuliłeś ogon i i teraz próbujesz się wymigać od przyznania mi racji xD
Jesteś typowym ciemniakiem i przegrywem, który nie ma honoru i nie potrafi przyznać się do błędu xD
Mordercy zabijają ludzi z premedytacją, a nie w wyniku skrajnej głupoty
@bylem_zielonko: To zagraj w lotka farciarzu xD
Jak to się stało, że żyjesz? Zdaje się że nie masz pojecia o czym piszesz skoro twierdzisz, że pęknięcie opony zdarza się często i jest groźne