Aktywne Wpisy
ataeB +9
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +137
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Popierasz taką jazdę?
@jamajskikanion: Poćwicz mózg to przestanie cię boleć i też się będziesz śmiać z idiotów xD
Niby jakie? Po prostu bezwładność powoduje bardzo długie reakcje na hamowanie i skręt kierownicy. Przy tej prędkości po prostu nie masz jak zareagować na zajechanie drogi, a inni kierowcy mogą to zrobić, bo gdy spojrzą w lusterko to nie spodziewają się, że ta kropka na horyzoncie za 5 sekund do
@bylem_zielonko: Dla ciebie brawura, a fakty są takie że jest to wyobraźnia i doświadczenia. WIdzę że ty innym też obowiadasz te bajki o pękających oponach xD
@bylem_zielonko: Nie, to twoje jedyne argumenty to twój brak myślenia i strach przed urojeniami xD
@CREATE_USER: Jak widzisz, miernoty drogowe trzeba wyśmiewać,
@jakucam: Tym się różni inteligent taki jak ja, od ciemniaka takiego jak ty, że ja prawidłowo i w krótkim czasie reaguję na sytuację na drodze. Ty dalej nie potrafisz przeprocesować co się tam właściwie stało i to do tego stopnia, że jeż nie zarejestrowałeś moje uniku.
Spokojnie, w odpowiednich szpitalach mogą się tobą zająć
@PiotrFr Czego oczekujesz od miernot drogowych? Wiadomo że dla ociemniałych ludzi największym wrogiem jest dobry kierowca, a patole jak jakiś budda hi_5 czy inni to już bardzo spoko
Ej idź już na tą swoją czarnolistę, tu dorośli rozmawiają, nie wpierd$#%#aj się między wódkę a zakąskę. Ile jeszcze będziesz się razy odgrażał, że robisz focha i się nie będziesz do mnie odzywać?
@cwlmod: a więc pęknięcie opony przy 300km/h nie jest groźnie? xD
pęknięcie opony przy dużych prędkościach jest bardziej prawdopodobne niż przy niższych, bo w wyniku wzrastającej temperatury i siły odśrodkowej wszystkie wady i uszkodzenia opony mogą o tym zadecydować, a gdy będziesz jeździł wolniej to może być tak że będziesz jeździć na takiej oponie do zjechania bieżnika i nie pęknie i to miałem na myśli. Możesz sobie znaleźć filmiki na YouTube jak ludziom pękały opony akurat przy dużej prędkości - przypadek prawda? Przecież ty typie pewnie nawet nie ogarniasz co to indeks prędkości W i Y i dlaczego takie opony są
@PiotrFr: typ bierze fajne auta i w miarę ciekawie o nich opowiada, więc też czasem oglądałem niektóre jego filmy, ale za każdym razem łapałem się za głowę jak testował vmaxy grubo powyzej 200km/h w takich warunkach jak na tym filmie tutaj
@bylem_zielonko: Teraz to jestem pewien, że ty nie wiesz skoro wydaje ci się, że index T z twojego gruza jest dobrym przełożeniem na zachowanie opon do aut sportowych xD
A wystarczy, że przytoczę cytat na który ty odpisywałeś dosłownie powyższym zdaniem. Skoro tymi nie sprawdzonymi samochodami pojechał i przeżył to znaczy, że ty nie masz
Jakby jechał na trzypasmowej drodze z poboczami po dwóch stronach, a na środku byłyby auta jadące te minimum 140km/h to jeszcze możnaby powiedzieć że jest w miarę OK, ale na takiej drodze jak na filmie to po prostu głupota
Bo w Europie nie ma pobocza z lewej, to tylko w Polsce robią.
No mija, jedno auto na
No moje byłe, pełnoletnie W211 wbijało na tej drodze piątkę przy 290 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cwlmod: do jakiego błędu? Bo póki co piszecie jakieś farmazony o przepisach ruchu drogowego na niemieckich autostradach, a pewnie nawet nie macie prawa jazdy nie wspominając już o jeździe na takiej autobanie ( ͡º ͜ʖ͡º)