Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +56
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +959
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Popierasz taką jazdę?
@Flypho: polecam poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem
@Krupier nie adresja tylko reakcja na to, że robisz k---e z logiki.
Ja dalej nie rozumiem po co wkleiłeś te mapkę…
Dalej nie rozumiem co mają średnie prędkości do tego, że sporo osób jeździ
To, że autostrada nie ma limitu nie oznacza, że topowa prędkość wyścigowego auta jest tam rozsądnym, bezpiecznym wyborem do podróżowania wśród innych normalnych ludzi, szczególnie jak robisz jeszcze testy - i do tego jeszcze amatorskie w pojedynkę, a nie z pilotem - to uwagę masz rozłożona między bezpieczną jazdę, a patrzenie na testy, a tutaj jeszcze robienie komentarzy na YouTube’a.
Także jak dla mnie lekko iffy i osobiście kierując się modelem odpowiedzialności Sokratesa personalnie byłoby to nieetyczne i nie byłby to mój wybór.
Tylko problemem pewnie jest to, że nie można tam normalnie mieć kamerek zamontowanych i trzeba mieć zezwolenie, być pro, bo… mówią, że byłoby to niebezpieczne jakby amatorzy mieli kamerki i zamierzali robić rzeczy „na czas”, dla widowni itd. z takimi prędkościami.
Także w sumie też trochę to odpowiada na postawione pytanie - legalnie może limitu nie ma na autobahnie, ale czy jest to etyczny wybór żeby inni randomowi użytkownicy dróg byli bezpieczni kiedy rozwalasz sobie uwagę na kręcenie wideo? No, chyba niezbyt na to wygląda skoro nawet na drodze do tego stworzonej gdzie wszyscy kierowcy są ostrzegani, że ktoś będzie samochody testował, nie można sobie byle wideo robić ( ͡° ͜
@mirko_anonim: nie gdziekolwiek, a na ogolnodostepnych drogach. Na torze wyscigowym niech se jezdzi.
Nic takiego
Komentarz usunięty przez moderatora
@non-serviam: Zostałeś zaorany dzbanie i nie masz nic do powiedzenia. Papa miękka fajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CREATE_USER: No i właśnie takie głąby pchają się do dyskusji. Ich inteligencja nie pozwala im na myślenie, więc w momencie gdy nie mają racji to robią na planszę i
Robisz k---e z logiki bo próbujesz przedstawić Niemcy
Wypopki nie odrozniaja jazdy 300km/h w Polsce w nocy niezaleznie ile aut jest na drodze a 300 km/h przy bardzo dobrych warunkach pogodowych na autobahnie przy prawie pustych drogach, nigdy nie szalejac gdy droga jest pod górkę i nie wiadomo co moze byc za nia i zawsze zwalniając gdy na drodze jest
Pamiętaj, tak dobrego kierowcy, nic nigdy nie zaskoczy :} no chyba, że dziadek jadący 20kmh, widoczny z odległości kilometra.