Aktywne Wpisy
owocliczi +310
Pięść mi się zaciska widząc ten cwaniacki ryj namawiający ludzi na rzucenie pracy. Złamie życiorysy setki osób, które nie dość że się zadłuża to staną się pośmiewiskiem na tym tagu. To najbardziej toksyczny twór jaki powstał w internecie - mam nadzieję że jeszcze trochę i cały ten pseudobiznes skończy się banem na społecznościowkach a kolejne odnogi ośmiornicy ucinane stosowną ustawą.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
szynall +802
Co się stało z współczesnymi mężczyznami? Dawniej normalne było żeby starać się o kobiete, pokazać się z najlepszej strony, kokietować i cały proces może i był mozolny ale po kawałku docierało się do serca kobiety. Często nawet gdy od początku nie była zainteresowana to trzeba było pokazać na przekór i jeszcze bardziej się postarać ale ludzie się jakoś dobierali i łączyli w pary. Nie było nic dziwnego żeby mieć kobiete to trzeba się namęczyć czasem i miesiącami. A teraz? Jeden z drugim chciałby mieć od razu bez żadnego wysiłku. Stąd jest frustracja, że albo jest przystojny - będzie miał ot tak, albo jest brzydki - nie może mieć ot tak. A gdzie cały proces w tym wszystkim? Gdzie cała otoczka, magia, budowanie relacji, podrywanie? Wszystko chcielibyście mieć podane na tacy bez żadnego wysiłku i nie tędy droga panowie.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #takaprawda #przemyslenia #podrywajzwykopem #zwiazki #relacje #milosc #tfwnogf #tinder #blackpill #redpill #zycie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Zmądrzeli.
Kiedyś ludzie ogólnie się starali dla siebie wzajemnie a nie że tylko koleś chodził za baba , chodzil bo też później z tego miał to że baba się opiekowała domem dziećmi że wogole chciała te dzieci czy rodzinę mieć
Baba nie ogarnia że czasy się zmieniły trochę i kobiety też się inaczej zachowują niż kiedyś
Fakt kiedyś facet adorował zdobywał ,
@Linnior88: Adorowało i zdobywało się Damy, Hrabiny, Księżniczki i Królowe a nie dziewki z ludu.
Zawsze mam bekę jak wnuczki folwarcznych dziewek chcą być traktowane jak Mediatyzowane Hrabianki. xD
Hrabianka może być większa prostaczka niż baba z ludu , raczej też myślę że ona ma na myśli nowoczesne czasy naszych rodzicow gdzie faktycznie faceci się starali i chodzili z kwiatami
@Linnior88: Bo przeprowadzono indoktrynację i wmówiono że dziewka z ludu jest czymś więcej niż cipą.
Ale sprany łeb masz
Komentarz usunięty przez moderatora
@Van-der-Ledre: Tak zmądrzeli że płaczą nieszczęśliwi na wykopie, płaczą jak małe dziewczynki. xD
Prawdziwi faceci wiedzą czym jest indywidualna siła, a te płaczki to jakieś redpille wymyślają, takie "koła gospodarzy wiejskich" żeby im razem było raźniej płakać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet jakby udalo sie tak kontakt nawiazac to przeciez od samego poczatku jest silna asymetria - jedna osoba [mezczyzna] zabiega, druga [kobieta] przyjmuje albo i nie. Jaki to ma sens? Przeciez aby sie nie posypalo to juz