Aktywne Wpisy
jbc_putina +203
ELITE PLUS
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Kgdygryhy +309
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Popierasz taką jazdę?
Komentarz usunięty przez autora
No i właściwie, dlaczego piętnować taką jazdę na autostradzie, na której jest to legalne, a do tego gość ogarnia i robi to z głową?
-100zl
-25 lat więzienia
No jednak na tor jadą wszyscy z myślą "pojadę sobie p-----------ć akceptując ryzyko". Na publicznej autostradzie są też normalni użytkownicy dróg,
@mlodir: ...no to niech jadą, kto im broni?
Niemieckie autostrady są przystosowane do takich prędkości (tam, gdzie limitu nie ma), nie jest to też na nich rzadkość.
@mirko_anonim: To dopiero oceni prokuratura po dostarczeniu im nagrań. Do czego mogą się przyczepić:
- stwarzanie zagrożenia nadmierną prędkością
- nielegalny wyścig uliczny, pod co podpada robienie pomiarów prędkości
- mimo braku limitu te odcinki autostrad wciąż mają sugerowaną prędkość maksymalną
Drugie jest tu kluczowe, bo takie mandaty wpadają cwaniakom na ig, yt i innych mediach.
Mogę się założyć, że w trakcie pisania tego komentarza w całym DE właśnie ktoś tyle zapieprza autostrada ;)
A Prędkości w okolicach 200kmh to po prostu norma jak nie ma ograniczenia i lewy jest pusty