Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +183
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
S_T_A_L_K_E_R_ +582

Na moim osiedlu na wejściu ktoś namalował spray’em „Witaj w krainie gdzie obcy ginie”. I jak nie byłeś swój to lokalny element mógł cię skroić.
Jak byłem w Poznaniu na wycieczce w podstawówce to w M1 jakaś grupka w sklepie sportowym skroiła nas na pieniądze i zagroziła że nas zabiją jak komuś powiemy.
No
@kazimierz-wardecki: Powinieneś mieć też dzięki tym przękrętom pobyt w zakładzie karnym w życiorysie i mówię to nieironicznie.
@Little_Makak: morda przegryw.
*w tle słychać wkręcający się silnik m20b20 z jakiegoś BMW e30*
źródło: 398994809_tcimg_FD86C5AC
Pobierzhttps://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.rmf24.pl/regiony/lublin/newsamp-zabojstwo-16-latka-w-zamosciu-sad-zdecydowal-o-areszcie-dla-,nId,6798015&ved=2ahUKEwiRh7S-vsmDAxWIQvEDHf3RAO0QFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw3AAxj_pSBbpN9L5PyIjfo4
Tak, teraz jest zdecydowanie bezpieczniej.
Poza tym dobrze wspominam tamte czasy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepsze w nich było, że ja miałem Pegasusa, kolega Atari, kumpel Commodore 64, inny Amigę 500 a u piątego ogarnialiśmy DOSa na 286. Za chwilę ktoś kupił PSX i smigaliśmy we wszystko
@Anonek463: bylo bylo. W zyciu padlem ofiara kilka przestestw, wszystkich w latach 90ch mimo, ze teraz jest zdecydowanie mozna mnie na wiecej okrasc niz parenascie zl, stary telefon komorkowy czy odtwarzacz mp3