Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #pracbaza
źródło: IMG_4022
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@kobiaszu: jak mają zwiększyć zaplecze? Wydrukują kadrę i zbudują w miesiąc klinikę w tych pierdziszewach, w których Czarnek pootwierał kierunek lekarski? Oczywiście tacy jak ty mają gotowe rozwiązania, wiejscy mędrcy pokroju n--------o wujka Janusza xD Powinieneś zostać co najmniej głównym doradcą ministra zdrowia i ministra edukacji.
Stańczyk każdego kraju mógłby tak siedzieć smutny z założonymi rękami. Nie ma w tym nic pociesznego.
@Ksiega_dusz: Może dlatego, że to pracownik którego wyszkolenie (studia) kosztuje największe pieniądze, o wiele więcej niż informatyka z bootcampu i to za państwowe pieniądze.
@papajnik5634 Gdzie tu chcesz zwiększać te miejsca specjalizacyjne? Wiesz, że każdy rezydent ma swojego opiekuna i zajmuje miejsce rezydenckie w klinice przez cały okres specjalizacji + ew. L4
No panie, masz rację nie da się. Nie ma szansy, to nie możliwe, nie realne. Musimy zacząć płacić za miesiąc jeszcze więcej - to też nic nie da ale za to będzie miło (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)