Aktywne Wpisy

donfallo +566

njay +45
#kupujpolskieprodukty
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach
źródło: temp_file6898235759938719839
Pobierz

#mafia #gangi #lata90 #lata80 #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia #policja #kiedystobylo #kiedystobyloehhh
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@saj: no weź, dajesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo wszyscy tak mówią a to jest tylko jedna składowa w całości.
Ludzie dalej nie dopuszczają do siebie że to nie była sytuacja zero jedynkowa.
Otóż:
- patologia że użyję takiego słowa bo to teraz modne a wtedy tak się nie mówiło - zawsze ma swoje nasilenie i swój upadek w danym rejonie - w danym bloku na danej ulicy na danym osiedlu i tak dalej.
- wynika to
Moja mama do dzisiaj dokarmia niektórych już teraz starych żuli
Z takich rzeczy co mi się nasuwa to:
1. Bieda dookoła. W każdej klasie było zawsze kilka osób z patologicznych rodzin i zawsze z tymi uczniami były problemy. Ochrona w szkole - dochodziło do bójek, wymuszeń, pobić. Ktoś mi opowiadał historię, jak w naszej szkole kręcił się obcy typo koło damskich łazienek i stąd wzięła się ochrona.
2. Na ulicach dużo Fiatów 126p, Polonezów, Seitków
Nawet patrząc z perspektywy zadym stadionowych (a stadiony zawsze przyciągały młodych-gniewnych),
@POPCORN-KERNAL: Była. Mafia pruszkowska została rozbita dopiero w 2000r. po zeznaniach Masy.