Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +34
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz

z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno ich historię, jak i zachowania. Kalka kalki ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Nie ma nic ciekawego w ludzkich historiach ani w nich samych. Szkoda tracić czasu.
#blackpill #redpill
https://www.polisemia.com.pl/numery-czasopisma/numer-12012-8-gdzie-jest-postmodernizm-ii/mi%C4%99dzy-teori%C4%85-symulakrum-a-portretem
Kiedy jedna małpa chciała wejść wyżej, wszyscy dostawali zimnym prysznicem. Teraz wody już nie ma ale jak tylko ktoś próbuje chwycić choćby jeden szczebel (wyjść poza schemat), to reszta stada od razu szuka sposobu, jak go sprowadzić na dół i spacyfikować. Jesteście wytresowani do ściągania w dół, nawet nie
@Quashtan: no dobra, ale jakbyś do mnie podszedł i to nasza pierwsza rozmowa w życiu to też bym odpowiadał losowe rzeczy, które się niczym nie wyróżniają. Mam ograniczone zaufanie do ludzi i bym się pierwszej lepszej osobie nie chwalił niczym.
A to nie znaczy, że nie mam żadnych ciekawych historii w swoim życiu.
Wcale nie jest tak że każdy ma swoje życie, problemy i skupia się na 200 innych rzeczach mając w dupie jakiegoś obrzydliwego randoma który na siłę próbuje go zagadać xD
Nie - publicznie nie zagaduje się ludzi. Chyba że jesteś facetem
@non-serviam: otóż nie - jestem zdiagnozowanym psychopatą, ale tego niegroźnego typu (。◕‿‿◕。)
Większość osób na ulicy bankowo wzięła go za sekciarza od jehowych albo dochodu pasywnego.
@bobeczek1: Na podobnej zasadzie gadałem kiedyś z jedną babką w moim wieku. Staliśmy w kolejce w szpitalu do rejestracji. Zaczęło się od komentarza bo ktoś tam się wepchnąć chciał. Gadka szmatka ona stwierdziła, że przyjechała z i już kupę czasu przez to zmarnowała <Padła miejscowość,>
A pytanie co tam nigdy nie odpowiadam "dobrze". Życie jest pełne nie opisanych sidequestów i ma otwarty świat, fajnie czasem od rutyny się oderwać i zrobić coś interesującego
no chyba ze OP ma jakiś autyzm i serio liczył że ktoś będzie zabawiał jakiegos randoma sub 8/10, to wtedy współczuje xD
@Quashtan: jak tak do nich zagadywałeś, to dziwne, że tylko 30% powiedziało nie.
Ale twoje też przecież.
Ja mam zupełnie inne doświadczenia- każdy człowiek mimo, że większość ludzi jest niesamowicie podobna do siebie na poziomie schematu ma swoją historię i dużo ciekawego do powiedzenia. Żeby ktoś się poczuł na tyle komfortowo żeby się otworzyć to inna sprawa.
Osobiście miałem wiele ciekawych "jednofazowych" rozmów i znajomości - a to ktoś w pociągu, w autobusie, na przystanku albo w