Aktywne Wpisy

goferek +565
Pora wyrzucić te pokraki z miast. Może kiepsko się prowadzą, oślepiają innych kierowców, za to są niebezpieczne dla pieszych.
#motoryzacja #sct
#motoryzacja #sct
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
malala777 +159
Ciekawostka - na aukcji WOŚP w tym roku można wylicytować przejażdżkę z biednym lekarzem na rezydenturze, który uzyskał PWZ rok temu. Auto niestety to tylko biedackie Porsche, na Lambo będzie musiał jeszcze przepracować z 2 lata. Aż nóż się w kieszeni otwiera jak człowiek musi oglądać takie upokorzenie i ubóstwo wśród nadludzi lekarzy - chyba trzeba jeszcze bardziej ograniczyć limity studentów medycyny.
#lekarski #medycyna #pracbaza #
#lekarski #medycyna #pracbaza #
źródło: dramat
Pobierz

Koszyk miałem na 1960 zł, więc dobiłem do kwoty koszyka 2015 zł, żeby mieć 200 zł karty rabatowej, zamiast 150. Jak, k...wa? Sklep pokazywał razem: "2015 zł."
Regulamin określa:
Sklep mnie informuje, że należy mi się tylko 150, bo jak IKEA mnie teraz informuje, "dostawa się nie wlicza".
Kwota dostawy jest przecież kwotą wydaną na produkty z asortymentu IKEA, bo nie można zakupić dostawy bez produktów, więc kwota dostawy jest kwotą wydaną na produkty IKEA.
Do tego, w formie zakupu online z dostawą, kwota dostawy jest przecież kluczowa do otrzymania produktu, nie usługą dodatkową. Regulamin nigdzie nie ujmuje, że kwota dostawy jest wyłączona z promocji.
Jak myślicie, prawo po stronie konsumenta? Ktoś się jeszcze na to nabrał? Pal licho już te 50 zł... pytanie ile ta klopsiarnia zarobiła na takich bęcwałach jak ja.
#ikea #uokik #promocje
źródło: image
Pobierz@samozaplon666: Nie. Kwota dostawy to kwota dostawy PRODUKTÓW Ikea, nie ich cena. Przy tego typu promocjach nigdy nie doliczało się kosztów dostawy.
@samozaplon666: przecież to się rozumie samo przez się, robisz aferę z d--y
Komentarz usunięty przez moderatora
Z mojego doświadczenia w żadnym sklepie koszta dostawy nigdy były wliczane do promocji.
Edit widze że w sumie dobrze ci wyżej wyjaśnili. Masz tam jawnie napisane asortyment
2.7 (...) Promocją nie są objęte usługi IKEA.
@samozaplon666: Lol. Nie.
@samozaplon666: to jedź do sklepu i poproś o produkt "DOSTAWA" nie kupując żadnego innego produktu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@samozaplon666: tak właśnie widzę osoby, którzy wystawiają negatywy lub d----------ą się o byle co, bo czytać nie potrafią.
Pozniej hur dur, Biedronka oszukuje. Nie, Biedronka utrudnia, a jak ktoś i tak tam chodzi i nie rozumie, że przy zakupie 2 sztuk -70% na drugi produkt oznacza w praktyce obniżkę każdego o 35%, to niech się na maturę z matematyki wróci lub zmieni sklep. ¯\(ツ)/¯
Z której choinki Ty się urwałeś?