Aktywne Wpisy

Metodzik +719
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

iquiet +9
Grzejniki aluminiowe to taki bubel, że szok.
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
źródło: image_picker_D6FF8D9F-FC65-4D1E-88F9-DFDA63751D30-5887-00000ED10FDCDE7D
Pobierz

z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno ich historię, jak i zachowania. Kalka kalki ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Nie ma nic ciekawego w ludzkich historiach ani w nich samych. Szkoda tracić czasu.
#blackpill #redpill
@Quashtan: Albo w samym pytającym, tudzież w sposobie prowadzenia rozmowy. Ludzie generalnie są introwertyczni i nie każdemu chce się gadać z jakimś randomem w losowym miejscu.
Jestem w Azji i często zdarza mi sie z randomami miec ciekawe rozmowy.
Jeden ziomek nawet tak sie cieszył, ze mówił ze to jego najlepsza randomowa rozmowa jaka miał i sie mega cieszy ze na mnie trafił, bo sie bardzo dużo dowiedział.
To trochę jak sklep w PRL, masz hajs ale nie możesz nic kupić bo półki są puste
@Quashtan: trochę się dziwię, że tylko 30% cię od razu spuściło na drzewo, skoro takie zagadywanie przez obcą osobę na ulicy to w Polsce właściwie zawsze oznacza, że albo Jechowita albo akwizytor-naciągacz, ewentualnie po prostu psychol.
Jeśli zadałeś sobie trud podniesienia włazu to zdryfowałeś w inną stronę. Historia właśnie pokazuje nasze przeszłe działania więc wskazują czy tylko deklaratywnie coś
Moja historia wyróżnia się tym, że jest wynikiem świadomej analizy mechanizmów, a nie bezrefleksyjnego płynięcia z prądem instynktów i norm społecznych. To jest ta różnica.
Pytasz o kolor karoserii, a ja Ci tłumaczę, że różnimy się silnikiem. To, że oczekujesz opowieści o "przygodach", idealnie potwierdza, że nie rozumiesz, czym jest wyjście poza schemat NPC (
@Quashtan: chryste ziomek, przecież ty bredzisz jak te sieroty z mlmów
Nie to, ze to źle, nawet ci gratuluję ze potrafisz w tak wykwintny sposób opisywać jak wybujale ego masz i jak bardzo czujesz sie lepszy od innych. Pomijam juz wstawki o karoserii, silniku, npc, podnoszeniu wlazu. Dryfujesz to na razie ty na morzu braku odpowiedzi a twoj cosplay filozofa tylko sprawia
@Quashtan: a po c--j ktoś ma się dzielić ciekawymi historiami z jakimś randmowym petem z ulicy? większośc z tych ludzi pewnie odpowiedziała z uprzejmości bo wyczuła, że rozmówca uszkodzony społecznie i trzeba dać mu trochę atencji