Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +68
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz
dsomgi00 +6
Ehh przeniosłem się na nową sieciówkę, bo mam teraz bliżej niż do mordowni na którą chodziłem 10 lat i jak na sieciówkach był brak savoir vivre, tak dalej jest. To, że witam się tylko z tymi, których znam z innych siłowni to już mi wisi, nie muszę bić z każdym piony, ale pierwszy trening i już musiałem z----ć 2 typów.
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny

z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno ich historię, jak i zachowania. Kalka kalki ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Nie ma nic ciekawego w ludzkich historiach ani w nich samych. Szkoda tracić czasu.
#blackpill #redpill
@Quashtan: Albo w samym pytającym, tudzież w sposobie prowadzenia rozmowy. Ludzie generalnie są introwertyczni i nie każdemu chce się gadać z jakimś randomem w losowym miejscu.
Jestem w Azji i często zdarza mi sie z randomami miec ciekawe rozmowy.
Jeden ziomek nawet tak sie cieszył, ze mówił ze to jego najlepsza randomowa rozmowa jaka miał i sie mega cieszy ze na mnie trafił, bo sie bardzo dużo dowiedział.
To trochę jak sklep w PRL, masz hajs ale nie możesz nic kupić bo półki są puste
@Quashtan: trochę się dziwię, że tylko 30% cię od razu spuściło na drzewo, skoro takie zagadywanie przez obcą osobę na ulicy to w Polsce właściwie zawsze oznacza, że albo Jechowita albo akwizytor-naciągacz, ewentualnie po prostu psychol.
Jeśli zadałeś sobie trud podniesienia włazu to zdryfowałeś w inną stronę. Historia właśnie pokazuje nasze przeszłe działania więc wskazują czy tylko deklaratywnie coś
Moja historia wyróżnia się tym, że jest wynikiem świadomej analizy mechanizmów, a nie bezrefleksyjnego płynięcia z prądem instynktów i norm społecznych. To jest ta różnica.
Pytasz o kolor karoserii, a ja Ci tłumaczę, że różnimy się silnikiem. To, że oczekujesz opowieści o "przygodach", idealnie potwierdza, że nie rozumiesz, czym jest wyjście poza schemat NPC (
@Quashtan: chryste ziomek, przecież ty bredzisz jak te sieroty z mlmów
Nie to, ze to źle, nawet ci gratuluję ze potrafisz w tak wykwintny sposób opisywać jak wybujale ego masz i jak bardzo czujesz sie lepszy od innych. Pomijam juz wstawki o karoserii, silniku, npc, podnoszeniu wlazu. Dryfujesz to na razie ty na morzu braku odpowiedzi a twoj cosplay filozofa tylko sprawia
@Quashtan: a po c--j ktoś ma się dzielić ciekawymi historiami z jakimś randmowym petem z ulicy? większośc z tych ludzi pewnie odpowiedziała z uprzejmości bo wyczuła, że rozmówca uszkodzony społecznie i trzeba dać mu trochę atencji