Aktywne Wpisy
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz
janawykop +1
Cześć. Właśnie wymyśliłem sposób na darmową komunikację google home z home assistant. Potrzeba tylko kilku żarówek/przełączników smartlife. Wtedy google widzi żarówki i ha widzi, bo oba ogarniają smartlife. W ten sposób za pomocą dziwnych automatyzacji można by za pomocą google home sterować praktycznie każdym urządzeniem, którym umie sterować ha z dowolną dokładnością. Trzeba by tylko stworzyć język "żarówkowy" i interpreter po stronie ha. :D
#diy #homeassistant #technologia
#diy #homeassistant #technologia

A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
• Napisz w komentarzu, jakie masz postanowienie na nowy rok? Nowa pasja, nowa praca, starania o awans, zaręczyny, kupno mieszkania?
Jako że wiele osób ma postanowienia związane ze sportem i aktywnością, może przydać się Apple Watch 3 SE, który bank Citi Handlowy rozdaje za free w ramach promocji swojej darmowej karty kredytowej. O takie bonusy bankowe nic nie robiłem.
Dokładne omówienie promocji oraz samej karty kredytowej znajdziecie TUTAJ
Chętnym proponujemy też zapisanie się do naszego newslettera. W ten sposób otrzymacie darmowy e-book, w którym znajdziecie 17 skutecznych metod na osiąganie dodatkowych dochodów. Będziecie otrzymywać także przeglądy najlepszych promocji bankowych z wysokimi premiami. Zapiszecie się tutaj.
Rozdajo trwa do najbliższego poniedziałku włącznie. Ogłoszenie zwycięzcy w dniu następnym ;)
___
Dołącz do grupy na FB
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji
#jakdorobicrozdaje #pieniadze #promocje #promocja #zarabianie #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #bonusy #premia #inwestowanie #allegro #nowyrok #postanowienianoworoczne
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz@etepetete, @truthseeker29,
Żeby móc własnoręcznie bronić ojczyzny i drugiego mężczyzny (synka).