Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

#zwiazki #logikarozowychpaskow #przegryw #pilkanozna #mecz #reprezentacja #redpill #blackpill
źródło: scaled_1000025626
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: image
Pobierz@inkill: parsknięte
@Wielka-Polska-Betonowa: To nie tylko Rybus. Ogólnie całkiem spora część piłkarzy nie jest zbyt bystra, ale tego nie widać między innymi przez to, że zaczynają zarabiać relatywnie bardzo duże pieniądze w młodym wieku jak im się uda. Posłuchaj sobie kiedyś nawet w jaki sposób się Sergio Ramos wypowiada, a przypominam ten typ wygrał
@michalgrande: A ma ruskie obywatelstwo? Jak tak to xd bo ruskim nie przeszkadza podwójne w wojsku.
Komentarz usunięty przez moderatora