Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

źródło: image
Pobierzpytam dlaczego w interfejsie nie ma metody print()
Komentarz usunięty przez autora
@Hauleth: Brzmi jak typowy C szarpowiec.
@rav2: nie rozróżnia się w Javie. To tylko konwencja w C#
@armin-van-kutonger: czemu miałaby? To MessageProvider a nie MessagePrinter. Ja bym się przyczepił że powinna się nazywać getMessage
ale nadal HelloPrinter nie implementuje interfejsu. A jakbyś chciał printer który pobiera message z AWS, OpenAI lub pliku?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z interfejsem dodajesz nową klasę z tym interfejsem i bzikasz.
@milionerro: a co on gre pisze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dziękujemy za wzięcie udziału w rozmowie i poświęcony czas. Jednocześnie załączam feedback od jednego z naszych seniorów:
Dziękujemy za wzięcie udział w rekrutacji i życzymy sukcesów w dalszym rozwoju! (którego Ci jeszcze bardzo
@Wykopek_Jeden: nie potrzeba tej adnotacji gdy masz 1 funkcje