Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po co kupować coś takiego, nie dość że nie widzisz nic przed sobą (tylko czujniki i kamera ratuje sprawę) to jeszcze nie ogarniasz rozmiarów samochodu, na parkingu to goowno się nie mieści itp.
#samochody #takaprawda #polska #spoleczenstwo #polak
źródło: pikap-Ford-F150
PobierzSame minusy, no ale ja mam mózg i biorę pod uwagę innych uczestników drogi :)
a jak mnie masz wyzywac to essa
@Radkovich: daj spokój, frustratów wszędzie pełno. Niektórym ciężko zrozumieć że inni mogą mieć odmienne potrzeby.
te auta mają sens tylko i wyłącznie w górzystym terenie na jakimś wypizdowiu, a nie w centrum miasta :)
nie, tam też nie mają
@PiersiowkaPelnaZiol: nie wiedziałem że zwykła uprzejmość to znak uległości, musisz mieć zajebiście silną psychikę.
@adamssson: Potrzebę kupienia samochodu wsparcia emocjonalnego? Potrzebę bycia problemem dla wszystkich innych użytkowników dróg? Zajebiście istotne potrzeby.
@PiersiowkaPelnaZiol: Przecież to w podstawie nie ma napędu 4x4.
@adamssson: a ta uprzejmość to już nie działa u kierującego tym pickupem?
2. Jeśli droga jest wąska to zasady są dwie - pierwszeństwo ma najpierw osoba
Komentarz usunięty przez autora