Wpis z mikrobloga

Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.

Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)

Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.

Po co kupować coś takiego, nie dość że nie widzisz nic przed sobą (tylko czujniki i kamera ratuje sprawę) to jeszcze nie ogarniasz rozmiarów samochodu, na parkingu to goowno się nie mieści itp.

#samochody #takaprawda #polska #spoleczenstwo #polak
PiersiowkaPelnaZiol - Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami ...

źródło: pikap-Ford-F150

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Radkovich: no cóż, takie są moje doświadczenia z kierowcami tego typu samochodów, na parkingu się nie mieści, nie jest wstanie nic zobaczyć z przodu jak i z tyłu (siedziałem w f150 raptor w tamtym roku) co stwarza zagrożenie szczególnie w mieście, pali jak smok.

Same minusy, no ale ja mam mózg i biorę pod uwagę innych uczestników drogi :)

a jak mnie masz wyzywac to essa
  • Odpowiedz
czytam takie wypociny i już wiem, że autor posta to debil.

@Radkovich: daj spokój, frustratów wszędzie pełno. Niektórym ciężko zrozumieć że inni mogą mieć odmienne potrzeby.
  • Odpowiedz
@adamssson: no mogą, ale rozumiem że jesteś tak uległy, że się będziesz usuwał księciu, najlepiej do rowu bo sobie kupił krowę którą nie przejedzie XDD.

te auta mają sens tylko i wyłącznie w górzystym terenie na jakimś wypizdowiu, a nie w centrum miasta :)
  • Odpowiedz
nie wiedziałem że zwykła uprzejmość to znak uległości, musisz mieć zajebiście silną psychikę.

@adamssson: a ta uprzejmość to już nie działa u kierującego tym pickupem?
  • Odpowiedz
  • 6
@lukaszw_: najpierw się zdziwiłem, a potem do mnie dotarło, że 90% użytkowników najdalej to tym jeździ do supermarketu po Harnasie, a do tego 4x4 nie jest potrzebne xD
  • Odpowiedz
  • 3
@adamssson: 1. uprzejmowość powinna wyjść z dwóch stron - przede wszystkim jeśli masz większe auto, busa bądź tira to jedziesz wolniej na wąskiej drodze tak aby mniejsze auto mogło na spokojnie wyhamować i ominąć twój pojazd, a nie zapier****** i osoba z naprzeciwka musi ostro hamować i zjeżdżać na pobocze żeby król szos mógł sobie przejechać.
2. Jeśli droga jest wąska to zasady są dwie - pierwszeństwo ma najpierw osoba
  • Odpowiedz