Wpis z mikrobloga

Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.

Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)

Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.

Po co kupować coś takiego, nie dość że nie widzisz nic przed sobą (tylko czujniki i kamera ratuje sprawę) to jeszcze nie ogarniasz rozmiarów samochodu, na parkingu to goowno się nie mieści itp.

#samochody #takaprawda #polska #spoleczenstwo #polak
PiersiowkaPelnaZiol - Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami ...

źródło: pikap-Ford-F150

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 30
@PiersiowkaPelnaZiol: nigdy się nie odsuwam pikapom i suvom
kupiłeś se pajacu jeden z drugim auto udające terenówkę to miej k---a odwagę przesunąć się o te 15-20 cm a nie jedziesz środkiem jak czołg
  • Odpowiedz
  • 29
@Vantrilio: Przecież ten cross ci się na tym bagażniku nawet nie mieści xD A ściągnięcie go stamtąd wydaje się być w k---e niewygodne.

W to samo miejsce dojadę moją toyotą yaris z motocyklem na przyczepce. Tylko yariską nie ma szpanu ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@krdk mówisz że yariska se po plaży latasz XD?
A z motorem to prawda, na poprzednim vw amaroku mieścił się lepiej, ale teraz mam pozakładane zabudowy i roletę więc nie wjeżdża, ściąganie go zajmuje 5min i wciąż jest to lepsze rozwiązanie niż bus czy przyczepka. Dawaj dalej argumenty z d--y
Vantrilio - @krdk mówisz że yariska se po plaży latasz XD?
A z motorem to prawda, na ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz