Aktywne Wpisy

sesa_sebix +39
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +68

Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po co kupować coś takiego, nie dość że nie widzisz nic przed sobą (tylko czujniki i kamera ratuje sprawę) to jeszcze nie ogarniasz rozmiarów samochodu, na parkingu to goowno się nie mieści itp.
#samochody #takaprawda #polska #spoleczenstwo #polak
źródło: pikap-Ford-F150
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzrównież pozdrawiam
kupiłeś se pajacu jeden z drugim auto udające terenówkę to miej k---a odwagę przesunąć się o te 15-20 cm a nie jedziesz środkiem jak czołg
W to samo miejsce dojadę moją toyotą yaris z motocyklem na przyczepce. Tylko yariską nie ma szpanu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@PiersiowkaPelnaZiol: 99% właścicieli je leasinguje a później szukają po grupach na Facebooku innych jeleni, którzy przejmą od nich leasingi. Nie wymagaj logiki w ich działaniu i wyborach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@haabero: to okreslenie jest 11/10 XDDDD
mój dobry sąsiad jeździł Silverado pierwszej serii i jakoś nie jest chujem
A z motorem to prawda, na poprzednim vw amaroku mieścił się lepiej, ale teraz mam pozakładane zabudowy i roletę więc nie wjeżdża, ściąganie go zajmuje 5min i wciąż jest to lepsze rozwiązanie niż bus czy przyczepka. Dawaj dalej argumenty z d--y
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz