Wpis z mikrobloga

Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.

Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)

Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.

Po co kupować coś takiego, nie dość że nie widzisz nic przed sobą (tylko czujniki i kamera ratuje sprawę) to jeszcze nie ogarniasz rozmiarów samochodu, na parkingu to goowno się nie mieści itp.

#samochody #takaprawda #polska #spoleczenstwo #polak
PiersiowkaPelnaZiol - Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami ...

źródło: pikap-Ford-F150

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adamssson: Uuu jakiś spłakany pastuch z hamerykańskiego wozu do przewożenia krów XD A właściwie nie. Życiowa pipa która z pokłonem będzie ustepować takiemu pastuchowi za każdym razem i utwierdzać go, że jak ma dużego złoma to może więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@_torpeda_: No więc co się zmieniło w infrastrukturze, przepisach i ludziach USA vs UE w ciągu ostatnich 10 lat?

Tu nie chodzi o to, że w USA jest więcej wypadków. Chodzi o to, że ilość wypadków w ciągu 10 lat znacząco wzrosła a w ue spadła.

A jak już chcesz porównanie to w usa często w ogóle nie ma chodników, przez co nie ma pieszych a jak idziesz po ulicy
  • Odpowiedz