Wpis z mikrobloga

✨️ Czego żałujesz w życiu?
Czego najbardziej żałujecie w życiu? Bo ja że byłem nieogarnięty w momencie życia kiedy podejmuje się ważne decyzyje. Tzn. raz że nie byłem przebojową postacią by być zapraszanym, dwa że sam byłem jakiś dziwny i wolałem byle do domu i do kompa i tak zleciała mi młodość. Zmarnowałem okres studiów który jest najlepszy na poznanie drugiej połówki. Najgorsze jest to że dopiero będąc ponad 30+ dopiero ogarniam POWOLI co lubię robić, jakie mam zainteresowanie, co chciałbym studiować. Teraz w momencie gdy każdy już zakłada rodzinę a ja dopiero teraz powoli ogarniam co tak na prawdę chcę od życia. Skąd ludzie wiedzą wcześniej takie rzeczy?!

#przegryw #blackpill #samotnosc #niebieskiepaski #depresja #przegrywpo30tce

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Wielu rzeczy, ale na ten moment chyba najbardziej żałuję że aż przeszło trzydzieści lat zajęło mi zorientowanie się że mój stary to debil i oszołom, a nie niezrozumiany intelektualista który nie miał szczęścia w życiu. Żałuję że go w ogóle poznałem i wolałbym wychowywać się bez ojca nie mieć taki anty role model męskości.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Żałuję tego, że za późno zacząłem trenować, wyboru kierunku studiów, awansu na kaprala, wejścia w pewien biznes, kilku bezsensownych związków, korzystania z tarota, libacji alkoholowej przy, której o mało nie zginąłem (13 lat temu) i wielu innych grzechów.
  • Odpowiedz
@marcin-tirowiec: Wiele fajnych specjalności jest zrezerwowanych dla szeregowych i starszych szeregowych np. strzelec wyborowy, celowniczy granatnika, medyk. Kapral i każdy wyższy stopień musi zasadniczo dowodzić, co oznacza odpowiedzialność i papierologie. Im wyższy stopień tym mniej etatów, więc o ile dla szeregowego zawsze znajdzie się miejsce to dla podoficera (od kaprala do chorążego) nie koniecznie. Stopnia w wojsku nie da się obniżyć, bo wojsko jest posraną instytucją pełną debili. Podobne problemy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja żałuje że tak późno w życiu zabrałem się za siłownię i ogólnie aktywność fizyczna

Całkowania czy rachunku rózniczkowego nie użyłem w życiu ani razu natomiast martwy ciąg czy podciąganie na drążku wydatnie poprawia jakość życia każdego dnia
  • Odpowiedz