Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Czego najbardziej żałujecie w życiu? Bo ja że byłem nieogarnięty w momencie życia kiedy podejmuje się ważne decyzyje. Tzn. raz że nie byłem przebojową postacią by być zapraszanym, dwa że sam byłem jakiś dziwny i wolałem byle do domu i do kompa i tak zleciała mi młodość. Zmarnowałem okres studiów który jest najlepszy na poznanie drugiej połówki. Najgorsze jest to że dopiero będąc ponad 30+ dopiero ogarniam POWOLI co lubię robić, jakie mam zainteresowanie, co chciałbym studiować. Teraz w momencie gdy każdy już zakłada rodzinę a ja dopiero teraz powoli ogarniam co tak na prawdę chcę od życia. Skąd ludzie wiedzą wcześniej takie rzeczy?!
#przegryw #blackpill #samotnosc #niebieskiepaski #depresja #przegrywpo30tce
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Że się urodziłem.
A na serio to żałuję tego że trwałem w związku który nie miał sensu zbyt długo oraz że myślałem o innych nie osobie. Żałuję również wyboru zawodu którego nienawidziłem ale myślałem że będę mieć robotę bo "Euro 2012"
@mirko_anonim: ale każdy jest
pierwsze 30 lat to w zasadzie latanie na autopilocie, świadomość przychodzi
Całkowania czy rachunku rózniczkowego nie użyłem w życiu ani razu natomiast martwy ciąg czy podciąganie na drążku wydatnie poprawia jakość życia każdego dnia
mogę powiedzieć każdemu z was jedno - każdy dzień to nowa przygoda.
ja podchodzę tak do życia, może nie mam mln na koncie i tak dobrze,