Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak to jest z tym rynkiem matrymonalnym? Sam jestem przykładem, że mimo starań to co najwyżej lądowałem jako kolega ale przez całe 30-letnie życie i tak samotny, więc im starszy tym bardziej wkręcałem się w #blackpill. Z drugiej strony im częściej wychodzę z domu, tym bardziej zauważam wśród par 20-35, że nawet tacy sobie goście mają laski, z którymi chętnie bym się związał i to nie są pojedyncze przypadki. W takich chwilach czuje się oszukany, że wierzyłem przez tyle lat w biało-czarnych blackpillowy świat i to mocno ryje banie. Wiem, że niektórzy powiedzą "pewnie znają się od dziecka" albo inna wymówka ale dziwnym trafem sporo takich "wyjątków".

Z jednej strony dawno zrezygnowałem z szukania, bo tysiące bezskutecznych prób od 6-7 lat(?) na #tinder (trochę pierwszych i ostatnich spotkań, jeszcze więcej brak odp a czym starszy tym max kilka par) + wiek i brak okazji do poznawania oraz znajomych żeby gdzieś wyjść. Z drugiej strony jednak widzisz coraz więcej przykładów, że DA SIĘ. Czy to na ulicy, czy w pracy, czy starzy znajomi ze studiów, rodzina, sąsiedzi z okolicy.
Jakie wy macie podejśćie?

#przegryw #zwiazki #niebieskiepaski #przegrywpo30tce #samotnosc #redpill #depresja #rozowepaski #mgtow #badoo

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak to jest z tym rynkiem matrymonalnym? Sam ...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mieszkam na nowym osiedlu, więc jest tutaj multum młodych par. Na 30 mieszkań w moim bloku, dwóch kolesi wygląda ponad przeciętnie, reszta to zakolaki-informatycy, którzy normalnie mają żony/partnerki. Więc wtf ? xd

@mirko_anonim: potwierdzam, też mieszkam na nowym osiedlu i żonaci kolesie są często w okolicach 4/10
  • Odpowiedz
Pewnie sam wiesz, ze z wygladem 3/10 czyli osiagalnym praktycznie dla kazdego jak sie postara w dobrym otoczeniu kobiet na pewno sie cos znajdzie i to nawet 6/10 na luzie

@mirko_anonim: piękny cope, samooszukiwanie się albo po prostu brak kompletnego obiektywności w ocenie wyglądu ludzi.
Gość 3/10 wyrywający 6/10 to chyba polityk lub inny bogacz, a ta 6/10 to skrajna materialistka która będzie nim gardzić.
Natury ludzkiej nie oszukasz, ale
  • Odpowiedz